2777
2789

خ‌ونه دارم الحمدولله ولی مقصدم خیابون فرشتس یا سعادت اباد زیر ۱۵۰ مترم نباشه خیلی ازش دور نیستم می رسیم بهش ان شاالله

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بالاشهر ماشین اخرین مدل گوشی آیفون ۱۱ 

همشو با دل خوش میخوام سلامتی خانوادم 

اگه قرار باشه بدست بیارم دلم خوش نباشه و سلامتی  نمیخوامشون 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
خیلی خوبه اگه بتونید پس انداز کنید

مرسی اره الان خونم۴۸متره خیلی کوچیکه ولی بازم خداروشکر

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

حساب کردم اگه:

۵۰تا کتونی 

۵۰تا کفش

۲۰۰تا مانتو

۱۰۰تاشلوار

۵۰تاکیف

۲۰تا ساعت

۵۰تاشال داشته باشم تا ۱۰سال دیگ فعلا چیزی نمیخوام😁

درکنارشم ی خونه باتمام وسایل با ی ماشین با ی پس انداز تو بانک

سلام خوبی شما؟ من خواننده خاموش که بودم خیلی دوست داشتم که ببینمت. 🤭❤مخصوصا اون شلوار قرمزی که می ...

سلام مچکرم ب خوبی شما من عالیم

ابرو نزاشتن برام

@ایسان234 بفرما جم کن گند کاریتو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ان شاءالله انقدر خدا بهمون بده که به بقیه خیلی کمک کنیم... ثوابی ببریم...اونا خوشحال شن

و اینکه خدا انقدرررر داره که اگه به ما بده از نعمتاش هیچ گاه کم نمیشه عظمتش...

اگر هم پولدار ترین شدیم...پولداری بشیم که سلامتی  و عشق و دوستی و محبت و بی ریا بودن توش باشه

و هیچ گاه از مسیر درست منحرف نشیم...

پولمون باعث سعادتمون بشه