2777
2789
عنوان

یه ویژگی خیلی خوب و یه ویژگی خیلی بد از خودتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاکیییییید میکنممممممممم خوآبببببمممممم بیاد سگ میشم این خیلی مهمه😐

حتا یکی بیدارم کنه مثل کاغذ پارش میکنم میذارمش کنار😂

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
خودتو بساز لطفا! من خیلی رو اعتماد به نفس خانوما حساسم

چجوری بسازم؟؟؟؟ ۶ سال زندگی  پر درد و بدبختی و تحقیر بخام بسازم باید جدا بشم خودمو نجات بدم که اونم نمیتونم و نمیشه 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

✅ویژگی خوبم:

اینه که دلم میخواد به همه کمک کنم

آدم با درک و منطقی هستم

جاهایی که لازمه بگم نه به راحتی میگم

دلسوزم و پای درد و دل و حرف های

همه میشینم و برای همه وقت میذارم...

مدیر خوبی هستم

❌ویژگی بدم :

مهربونم ولی سعی میکنم جدی رفتار کنم

زود عصبی میشم یه وقتایی لجبازم و مغرور🥴

اصلا صبور نیستم....

بلد نیستم احساساتمو به درستی بروز بدم

هنرمند به شدت مستعدی هستم ولی حوصله کارای هنری رو ندارم

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
چجوری بسازم؟؟؟؟ ۶ سال زندگی  پر درد و بدبختی و تحقیر بخام بسازم باید جدا بشم خودمو نجات بدم که ...

کار کن و مستقل شو

از حاشیه امنت بیا بیرون و وارد اجتماع شو

کلاس برو و رو خودت کار کن

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
جووون باشه😍😂خوشگل،مهربون.خوش پوش.خوش سرو زبون.زود خودمو تو دل بقبه جا میکنم.فقط یکم مغرورم و یکمی ...

والا دلم خواست ببینمت😂

چون گفتی خوشگلی

بیبی فیسم هستم.چند روز پیش عکسم گذاشتم تو یکی تاپیکا یکی مث مامانا بام رفتار کرد گفت عزیزم خوبی؟چند سالته نانازی😒

منم پوکر فیس پیامش میخوندم😐گفتم عامو ۲۰

با حجم زیادی مخالفت روبرو شدم

البته من زیاد دوست نگه دار نیستم اما نمیدونم چرا دوستایی که دارم خیلی اصرار دارن همیشه با من دوست باشن و ازم باخبر باشن اما من اذیت میشم.زندگی مستقل دوس دارم

وانصرانی فانکما ناصرا...❤️
✅ویژگی خوبم:  اینه که دلم میخواد به همه کمک کنم آدم با درک و منطقی هستم جاهایی که لازمه بگم ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

بیبی فیسم هستم.چند روز پیش عکسم گذاشتم تو یکی تاپیکا یکی مث مامانا بام رفتار کرد گفت عزیزم خوبی؟چند ...

این دفه عکس گذاشتی خبرم کن

منم مستقل بودن ضروریه برام

پروفتو ووووو 😍ازکجا دان کردی جوووووووون من بوگو

به نام خدای بخشنده

میری گوگل

سرچ میزنی 

Pinterest

یه صفحه میاد مث اینستاس اما فقط عکس و فیلمه

قسمت جستجو ذره بینه

بنویس

Gif 

Gif Anime

Gif Girl

کلا هر چی میخوای عالیه من عاشق Pinterest اممممم😍❤️