2777
2789
عنوان

یه ویژگی خیلی خوب و یه ویژگی خیلی بد از خودتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 69 پست
از کوره در میرم گاهی خوشگلم😶 هنرمندم. تخسم دوس دارم حرف حرف من باشه اجازه استقلال ب اطرافیانم ...

خیلی دوس دارم ببینمت پس😶

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا عالیم😍😍😍 ویژگی بد ندارم گشتم نبود نگرد نیست

ویژگی بدت فکر کنم خودشیفته بودنته😂

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
مظلوم و ساکت بودن بدترین ویژگیمه خوب ندارم همش توم بدیه

خیلی خوبیا داری،یه نگاه کن به خودت

شاید مهربونیت یا دست و دلبازی نمیدونم، آنقدر شوهرم تحقیرم کرده که احساس میکنم یه نقطه صفر زیر زمینم

خودتو بساز لطفا! من خیلی رو اعتماد به نفس خانوما حساسم

دختر به این همه چی تمومی😌😂خوبی میباره اصن...از کدومش بگم برات😍🤣

همشو بگووو😍

تاکیییییید میکنممممممممم خوآبببببمممممم بیاد سگ میشم این خیلی مهمه😐

با گوشت و پوست و استخون درکت میکنم چون منم همینم