2777
2789
عنوان

یه ویژگی خیلی خوب و یه ویژگی خیلی بد از خودتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کوره در میرم گاهی

خوشگلم😶

هنرمندم.

تخسم

دوس دارم حرف حرف من باشه

اجازه استقلال ب اطرافیانم میدم مثلا مطمئنم در اینده همسرمو غل زنجیر نمیکنم.

خوابم بیاد سگ میشم

وانصرانی فانکما ناصرا...❤️

من واقعا عالیم😍😍😍

ویژگی بد ندارم

گشتم نبود نگرد نیست

''غرور''هدیه شیطان 👹است و'' دوست داشتن''هدیه خداست😇،جالب این است که هدیه شیطان رابه رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم...
این خوبه یا بد؟

خوبه دیگه تقریبا بیشتر موقعیتارو درک میکنم قضاوت نمیکنم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
بدترین خصلتم کم رویی و زودرنج بودنم که بیشتر خودمو عذاب میده بهترین خصلت نمیدونم

خیلی مهمه که بدونی!بهش فکر کن

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

صادقم و بقیه رو درک میکنم ویژگی بدمم کمرو و خجالتی بودنمه   

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است