2777
2789
عنوان

لطفا بگین استفاده کنم یا چی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰۰

پس بدجور هم انداخته🤐

اون کرما ک شونصدتامجوز دارن هم باز ب پوست همه نمیسازن

اینارو من حس میکنم ی فرد با پاهایی با پشم فراوان میره تو تشت و لگد میکنه تا درست شن😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من ک تو ایرانم و از ایران میخرم یه صابونو صد و خرده ای بعد تو چه عقلی میکنی صابون بیست و پنج تومنیو ...

😑😑میگف دستسازه ازدبی اوردن برام😖

فقط ی ماه تا رسیدن ب هدفم ،خدایاشکرت  
😑😑میگف دستسازه ازدبی اوردن برام😖

اسمش چیه همون کرم تریاک نباشه مامان خریده 150 همین صابونم داره ولی پوستش عالی شده 

خری از مادرش پرسید من چگونه به دنیا امده ام .😊مادرش در جواب گفت بابای خرت خر شد عاشق منه خرشد 😍اینجوری خر تو خر شد 🤔🐴🐴  کره خر به در شد ☺️
پس بدجور هم انداخته🤐 اون کرما ک شونصدتامجوز دارن هم باز ب پوست همه نمیسازن اینارو من حس میکنم ی ف ...

وااای نگووو تازه میگف هرکیم خاست سفارش بده بش بگو ی ماه باید صبرکنه تاسفارشع برسه دستش😕

فقط ی ماه تا رسیدن ب هدفم ،خدایاشکرت  
من ک تو ایرانم و از ایران میخرم یه صابونو صد و خرده ای بعد تو چه عقلی میکنی صابون بیست و پنج تومنیو ...

این صابون من امتحانش و پس داده     عالی براش کمه       من خدا رو شکر پوستم عالیه حتی نرم کننده احتیاج ندارم فقط یه زد افتاب 

کسانی استفاده کردن اطرافم زیادن 

بعدم برای هیچکس پیشنهاد خرید ندادم 

من که تولید کننده نیستم 

من یه کرم معجزه گرفتم با صابونش 120 ولی استفاده نکردم،، صابونش رنگ و شکلش همیجوری بود 

منم کرم معجزه گرفته بودم داغونم کردااااا پوست پیشونیم مثل پوست زن ۸۰ ساله شده بود😣😣

از پیچ شال و روسریم دیدن کنید خوشگلاااا pamchal_scarf2021
وااای نگووو تازه میگف هرکیم خاست سفارش بده بش بگو ی ماه باید صبرکنه تاسفارشع برسه دستش😕

ببین من از تجربه ی خودم بهت میگم من از ی دکتر پوست ک چقدددر همه تعریفشو میکردن ی کرم دست ساز خریدم برای ی جای زخم خیلییییی کوچیک فک کن انگار با خودکار کشیده باشن رو‌پوستم

عاقا سه روزه جاش رفت چقققدرررر خوشال بودم

دو هفته بعدش ده برابر شد جاش بخدا😭افسردگی گرفته بودم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !