2777
2789
عنوان

خانما راه حل بدین برای تپل شدنمون

1569 بازدید | 44 پست

من قدم ۱۷۳ هست وزنم تازگی رفتم بهداشت گفت ۵۵ کیلویی 🤕 ازبارداری تا الان ۲۰ کیلو کم کردم 😐بچمم ۱۴ ماهشه گفت ۱۰ و نیم کیلوئه . البته بچم نارس به دنیا اومده ولی دوست دارم هم خودم هم بچم تپل بشیم راهکار بدین بهم . و اینکه به نظرتون خوبه برای چاق شدن دخترم بهش شیر خشک هم شبا بدم ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی لاغرم 😭

چندکیلویی ؟ قدت ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه راه کار بدین لاغر شم

برای لاغری که راهکار زیاد هست به نظرم 

چندکیلویی ؟ قدت ؟

قد 167.وزن 53.تو بارداری 65 کیلو بودم همه میگفتن خیلی خوبم ولی الان باز خالی شدم 

خری از مادرش پرسید من چگونه به دنیا امده ام .😊مادرش در جواب گفت بابای خرت خر شد عاشق منه خرشد 😍اینجوری خر تو خر شد 🤔🐴🐴  کره خر به در شد ☺️
تنها راه باشگاه رفتنه 

نمیشه که با بچه ی کوچیک و تو این کرونا . قبلنم آخه وزنم خیلی خوب بود باشگاه نمی رفتم اصلا 

اپ زیره نصب کن وزنی که میخایو میزنی بعد میگه چقد کالری در روز باید بگیری بعد چیزایی که میخوریو وار ...

کدوم اپ

خری از مادرش پرسید من چگونه به دنیا امده ام .😊مادرش در جواب گفت بابای خرت خر شد عاشق منه خرشد 😍اینجوری خر تو خر شد 🤔🐴🐴  کره خر به در شد ☺️
اپ زیره نصب کن وزنی که میخایو میزنی بعد میگه چقد کالری در روز باید بگیری بعد چیزایی که میخوریو وار ...

چه خوب . تو گوگل پلی هست ؟