الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وایی منم نمیخواستم بگم.ولی یه خواستگار داشتم ت ر ک بودن بابام ترسید درجا ردشون کرد😅😅جالبه پسره روب ...
وااای😳😳😳😳😳😳😂😂😂این کی بوده دیگه منم به خدا یه رفتارای عجیبی از بعضی ترکا دیدم خودم.... ولی خوبم دارن... چون هیجا نه همه کامل خوبن نه بد همه جا همه مدلی هست...
حالا ببین من و تو تاپیک بزنیم اینارو بگیم راجب ترکا چقدر طرز فکرا عوض میشه خیلی بدم میاد همچین تاپیکا که میان به قوم یا شهری توهین میکنن.... خیلی کار خز و چیپیه یکی اونا که توهین میکنن به همه یکی اونا که به جمله معروف رو تغییر میدن و هعی میگن 😳😂🤦🏻♀️
با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
بخدا خوب جنبه ای داشتیم ک نَشُستیم بندازیمشون رو بند خشک بشن
خیلی اروم و مودبانه جواب دادین
ولی الان اگ لازم باشه من بقیه قومیت ها و استان ها رو ک ب چی معروفن نام میبرم
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
عزیزم دیگه دارین در مورد ترکا خوب حرف نمیزنیناااا☹
گلم مال تبریزم که نبودن.گفتم اخرش😂😂
ولی پاک کردم.ببخشید.بیشتر یه خاطره از یه خواستگاری بود😅😅
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم دیگه دارین در مورد ترکا خوب حرف نمیزنیناااا☹
یه نگاه کن گلم هرچی خواستن توی تاپیکت به اصفهانیا گفتن شما هم ریپلای کردی خندیدی گفتی پس من چی بگم که میخوام عروسیشون بشم کار شماهم اصلا جالب نبوده... من مامانم اصفهانیه بابام تهرانی چند سال اصف بودم سمیرم اصلا یه دنیا فرق با اصفهان و اطراف میشه بیشتر تحقیق کن چون به قول دوستان مثل خوتون ترکن فکر کنم...
با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️