2777
2789
به هر حال ترک که بوده کلا تاپیکت همش توهین بود☹

اهااااا ایوووول  پس هرچی واسه خودت میپسندی واسه دیگرانم بپسند 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل من  چیزی نگفتم من بیشتر اونایی که گفتن خودشون اصفهانی بودن

چرا دیگ شوخی شوخی شما هم یچیزایی گفتی

۳۴ صفحه ب ما توهین کردین

حالا یه کامنت ببین شما رو چطوری ریخت بهم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چرا دیگ شوخی شوخی شما هم یچیزایی گفتی ۳۴ صفحه ب ما توهین کردین حالا یه کامنت ببین شما رو چطوری ریخ ...

آفرین 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
ساختگیه خووو منم سایت خارجی گفتم نه ایران ک خود ترکا جوک ساختن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اینترنت ایران ک خ ...

...ولی پس در هر صورت در اینترنت وجود داره و با یه سرچ ساده میشه فهمید  ضمن اینکه اون جمله در مورد اصفهان هم توی همین اینترنت به قول شما ایرانی ! وجود داره     من که آذری نیستم ...آذری زبان ها بگن که ساختگیه یا نه  

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
...ولی پس در هر صورت در اینترنت وجود داره و با یه سرچ ساده میشه فهمید     من که آذری نیست ...

منم الان یه چیز چرت می‌سازم و تو نت پخش میکنم دلیل نمیشه بگیم پس درسته 😂👍🏽👍🏽اصفهان نصف جهان اگه تبریز نباشه البته اگه قم رو در نظر نگیریم چون در این حالت تبریزم پخی نیست اینم الان من تو نت پخش میکنم 😂🤦🏻‍♀️هر چرتی رو نباید باور کرد که... کوته فکر نباشیم... 🤫😉😉😉

منم الان یه چیز چرت می‌سازم و تو نت پخش میکنم دلیل نمیشه بگیم پس درسته 😂👍🏽👍🏽اصفهان نصف جهان اگه ...

آخه این اصفهان نصف جهان هم که توی همین اینترنته ..یعنی از دید شما چرت و کوته فکریه؟!!  

آخه این اصفهان نصف جهان هم که توی همین اینترنته ..یعنی از دید شما چرت و کوته بینیه؟!!    

این از قدیم بوده ولی هرچرندی عقده ایا بعدش ساختن اره... اگه یه چیزم از قدیم راجب تبریز باشه بقیه پشتش چرت بذارن چرته.... مهم همون جمله اول قدیمی 👍🏽چون کمبود همیشه زیاد بوده ک بخوام خودی نشون بدن... خودتم داری میگی اصفهان نصف جهان اگه.. نباشه داری جمله اول همون جمله معروف رو میگی بعد جمله چرت ساختگی که تبریزم فلانه 😂😂😆

[QUOTE=170474917]این از قدیم بوده ولی هرچرندی عقده ایا بعدش ساختن اره... اگه یه چیزم از قدیم راجب تبریز باشه بقیه پشت ...[/QUOTE

کلمه چرت که خیلی مناسب پست نیست...ولی در هر صورت هر دو جمله وجود دارند و من بارها هر دو رو شنیده ام ...در اینترنت هم که هستند ...خب سندی اگر بر مبنای عدم اصالت جمله دوم دارید برید توی اینترنت پاسخ صدها سایت و مطلب و نوشته ای رو بدید که اونجا درج شده.ولی خب با کلمات مناسب تر

چه گیری به این موضوع دادین هیچ کدوم هم کوتا نمیاین😂

من گیر نیستم بخدا...فقط گفتم این دو رو شنیده ام ...هم از دوستان اصفهانی ام هم از دوستان تبریزی ام..

ولی دوستان یک دفعه گفتن خودت جوک ساختی, یک دفعه گفتن از خودت درآوردی...یک دفعه گفتن یه سرچ ساده توی اینترنت کن بفهمی...  

بعدش خوب منم همین حرف رو به خودشون زدم ..فلسفه اینترنت ایرانی بوجود اومد