2777
2789
ی ادم وقتی با اصالت باشه اول از خانوادش دفاع میکنه جلو هر ادمی که بخواد توهین کنه بعد شهرش وبعد کشور ...

آفرین گُل گفتی

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تو دنیا کی برا یکی دیگ خرج میکنه مثلا شهرای دیگ برا در و همسایه  ناهار و شام موبایل و ماشی ...

نه گلم راه می رن وپول سرهمدیگه می ریزن

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
قربونت💕 حالا اخرش جوابت چیه😂

باید بیشتر فک‌کنم خودشو که دوس دارم یکم درمورد حساس بودنش مشکل دارم که قرار شده یکم اون کوتا بیاد یکم من چون منم بیس از اندازه ازادم و بروز

اوه اوه بعد به من میگن اخلاقت بده شما که خودتون گردانید😂😂

هیچوقت هیچ ادم با اصالتی از حقش نمیگدره چقدر خوبه اصالت داشتن وغیرت دهشتن😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
اخه تو دنیا کی برا یکی دیگ خرج میکنه مثلا شهرای دیگ برا در و همسایه  ناهار و شام موبایل و ماشی ...

نه گلم میگم برای خودشون یعنی فقط بچه و خود.حتی برای برادر و خواهر و فامیل هم حاضر نیستن درست حسابی خرج کنند.هدیه یا خرید مهمونی و ازین کارا.شما هم اصفهانی هستید و خانواده و فامیل پر رفت و آمد و خونگرم که جونشون برای هم در می‌ره و دائم برای هم خرج میکنن و قرض میدن رو درک نمیکنید.

ی ادم وقتی با اصالت باشه اول از خانوادش دفاع میکنه جلو هر ادمی که بخواد توهین کنه بعد شهرش وبعد کشور ...

من الکی واسه جایی که ازش خوشم نمیاد دروغنمیگم و لاف نمیزنم ولی متاسفانه اکثر ایرانیا رو چیزی غیرت دارن و به اصطلاح تلاش میکنن خودشونو با اصالت نشون بدن که اصلا وجود نداره یا حداقل دروغه. من میگم اصفهان اینه چون خودم دیدم چرا دروغ بگم؟ هان؟ چرا الکی طرفداری کنم؟ چرا از چیزی ناراضی هستم به زبون نیارم؟ یه خورده به حرفای من فکر کن. گور بابای اصالت. بهتره واقعیاتو بگیم بهتره انتقاد کنیم تا شاید ادم ها درست کنند طرز رفتارشونو. گور بابای اصالتو باکلاسیو این خزعبلات

باید بیشتر فک‌کنم خودشو که دوس دارم یکم درمورد حساس بودنش مشکل دارم که قرار شده یکم اون کوتا بیاد یک ...

اهان خوبه..پس مبارکه

گیلیلیلیلی👏👏💃💃💃💃💃

منم عروسیت دعوت کن نزدیکم میام😂

من الکی واسه جایی که ازش خوشم نمیاد دروغنمیگم و لاف نمیزنم ولی متاسفانه اکثر ایرانیا رو چیزی غیرت دا ...

الان شد مردم ایران عزیزم اگه با تو باشه کل مردم ایران مشکل دارن من دیگه باشما حرفی ندارم🥴😨🤦‍♀️

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
نه گلم میگم برای خودشون یعنی فقط بچه و خود.حتی برای برادر و خواهر و فامیل هم حاضر نیستن درست حسابی خ ...

اصن کی اندازه اصفهانیا بریز بپاش و مهمون نوازو و کادو سنگین و رفت و امد داره؟؟؟؟