2777
2789

به شخصه نظر خاصی ندارم ، همه جا خوب و بد داره و هر جایی فرهنگ خاصی داره که شاید غالب باشه یا نباشه.در مورد هر جایی نظرات متفاوته ؛ مثلا ممکنه نظر من در مورد شهری زندگی میکنم مثبت نباشم بگم اصلا مذهبی نیستن ، حقوق شهروندی و همسایگی رو نه تنها نمیدونن بلکه با ادعای فرهنگ ؛ نمیرن یاد بگیرم که اینقدر مزاحم نباشن و... بعد یکی هم از همین شهر بگه خیلی شهر خوبی هست اصلا گیر نمیدن و تعصبی نیستن خیلی باز رفتار میکنن و .... 

منظورم اینه عزیزم نظرات متفاوته هر کسی با توجه به نگرش خودش نظر میده.به نظرم یه سفر کوتاه داشته باش ، اگر امکان داره و ببین محیطش چجوریه.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا😂

عزیزم ترکا هم معایبای خاص خودشونو دارن لطف کن تحقیق کن

من خودم به شخصه حاضر نبودم زن ی مرد ترک بشم

پس نظرا متفاوته بهتره خودت فکراتو بکنی بعد تصمیم بگیری 

اینجا چیزی دستگیرت نمیشه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
اره میکردم چون ازشونخوشم نمیاد😂همین امشبم یه زن اصفهانی گنده بهم پرید گند زد به اع صابم. تو اصفهانم ...

خوب کرددمش گرم

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

یه چیزی هم بگم 

مردم اصفهان به شدت زیرک هستن .جدی میگم . تحلیل اقتصادی و زندگی و کاری شون عالیه . 

من خیلی به ندرت اصفهانی با ایکیو پایین دیدم ... 

اینجا ششمین جایی هست که شاغلم .تو اجتماع و مردم اصفهان زیاد بودم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببخشید خانوما من اصفهانیم و تا الانجای دیگه برای  ندگی نرفتم

شهرای دیگه درحد مسافرت ولی به تمیزی دقت نکردم

مگه شهرای دیگه چجوریه که می‌گید اصفهان تمیزه

یعنی از چه لحاظ کثیفه جاهای دیگه؟ 

به نام خداوند رنگین کمان...

من خودم بچه تهرانم، شوهرم آبادانیه، از سال ۹۵ اصفهانیم، خیلی این شهرو دوست دارم خیلی، هیچوقتم هیچکس نه در مورد پوششم نظرداده، نه کسی کاری به کارم داشته.

ولی تفاوت فرهنگی بین خودتونو همسر آینده تونو نمیدونم، چون میخواین برین زیر یک سقف

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.