2777
2789
یعنی من شخصیت نداشتم ک طرف باهام نمونده ؟😂😂😂😂😂😂😂دقیقا دوستایی ک پیدا کردم اینجوری بودم خودشون ...

دقیقا منم همین مشکلو داشتم...🙄🙄🙄🙄نتونستمم هیچ وقت دوست صمیمی پیدا کنم ، فقط دوستایی که دارم در حد احوال پرسی و اینان وگرنه دوستای صمیمی اصالتا از شهرای دیگن ...با ماها حال نمیکنن😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این وسط چه ربطی به لر داشت؟ من لر نیسم اما با یک حرف فرهنگ طرف مشخص میشه.

چون اصفهان لرداره فک کنم گفت شمالری

فک نکنم قصدبی احترامی داشت

البته من لرنیستم

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
من حقیقتو میگم که بعدا استارتر نره اونجا به مشکل بخوره چون اهل لاف زدن الکی نیستم وگرنه اره اصفهانیا ...

دوست عزیز همشون مثل همدیگه نیستن سعی کن‌زود قضاوت کردن کنار بزاری

من خودم کرج هستم و همسایه هایی داشتم ترک ولر وکرد هم خوب بودن هم بد پس همه جا خوب وبد داره

خودت ایرانی هستی و خیلی بده الان اگر ی شخص ایرانی اینجا باشه ببینه مردم خودمون راجبمون اینجوری نظر میدن

موفق باشی

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
نه که تو اصفهان نیس ازین چیزا الکی اسمش در رفته والا تو اصفهان بیشتر فساد هست اونجا چون بزرگه معلوم ...

چی بگم والا 

منم چیزی که شنیدم گفتم 

البته خدایی پر بیراه هم نمیگن فک کنم 

ی بار رفتم خیلی شهر تمیزیه یه خانمیم اینجا گفت مذهبین تعجب کردم‌ چون چیزی که من دیدم برعکس بود تو خی ...

بله عزیزم منطقه جلفا ارامنه نشین هستن🙃

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند