2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو صددرصد اصفهانی نیسی یا لری یا هم از اونا که معلوم نیس از کجا میان و هرچن وقت یبار یجا زندگی میکن ...

الآن شما به لرها بی احترامی نکردید؟ 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
ببخشید اینکه میگن خسیسن درسته؟

اقتصادی ان 

بیخود و بیجا پول خرج نمی کنن واسه کسی و چیزی 

مگر اینکه بدونن ازون فرد یا ازون چیز بهشون سود خوبی میرسه😄

زندگی ، لیلی ست ؛ مجنونانه باید زیست ❣
وحشتناکه اصلا با هیچ کس نمیتونی ارتباط بگیری چیزی به اسم دوست صمیمی وجود نداره .دعا کن خدا من و نجات ...

بله؟بله؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مگه چیز بدی گفتم مگه مذهبی بودن بده. اصفهانیا یه سری علایق خاص دارن که شاید هرکسی نتونه تحمل کنه بهت ...

پس شمادرحدبین المللی باهمه دشمنی دارید

دلم سوخت برات

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
عجب بابا کلا منو دودل کردین😂

حتما  یه مشاوره پیش از ازدواج بگیر چون تفاوت فرهنگی خودش میتونه ایجاد چالش بکنه عزیز دلم .

و هم دور بودن از خانوادت هم میتونه یه مشکلاتی داشته باشه 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بتونین بگیرین و ان شاالله که خوشبخت خوشبخت خوشبخت بشین عزیزز دلم❤❤❤❤❤❤

کامنتا رافقط بخون

چی گفتن؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
صد در صد من ش وهرمو بردم اصفهان حتی ی راننده پول کرایه نگرفت فهمیدن شوهرم کرج ومن اصفهانی بهه من ا ...

عزیزم تو پنج سال عمرتو زندگی نکردی که بفهمی چی میگم اره منم دفعه اولم باشه هرجا برم ممکنه باهام خوب برخورد بشه اما اون دلیل نمیشه من تو اون پنج سال چیز خوبی ندیدم. یه کرایه نگرفتن که دلیل نمیشه

همه جا همه مدل آدمی داره.خساست و سخاوت هم به شهر و محل زندگی ربط نداره.مثلا نمیشه یک نفر از تبریز یا یزد یا مشهد و یا هر جای ایران اهل خساست و تنگ نظری باشه؟

فقط رسم و رسوم سنگینی دارند که اخیرا کمتر دیدم برگزار کنند.که این تشریفات هم خودمون میذاریم و خومون هم میتونیم برداریم.

بستگی به نوع تفکر و زندگی شما داره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اره خیلی خِسیسیم

واقعا ک😑😑😑😑