2777
2789

شنیدم چاکرا نباید باز شه!

باید پاکسازی شه

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشترتوضیح بدی

مدیتیشن

حقیقتا یه چند جلسه کلاس رفتم ولی الان حال خوبی ندارم بخوام فکر کنم درد دارم

بعدا حالم خوب شد حتماا بهت میگم

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
مدیتیشن حقیقتا یه چند جلسه کلاس رفتم ولی الان حال خوبی ندارم بخوام فکر کنم درد دارم بعدا حالم خوب ...

ممنون میشم🙏🙏

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون
باز بودن چاکراها بد میست خوبه اما چون هم انرژیهای مثبت و هم انرژیهای منفی رو بیشتر میگیری باید برای ...

چجوری

هزیزم همه ما تمامی چاکراه ها رو داریم بعضیهاش ممکنه ضعیف باشند یا بسته شده باشند بعضی خوب کار کنن

میگم منم وارد نیستم عزیزم باید دوره های مدیتیشن رو شروع کنی

فقط میدونم کسی که چاکراهاش بازه هم انرژیهای مثبت رو زود میگیره هم منفی ها رو مثل خود من، که بهم گفته شد باید برای خودم حفاظ بکشم 

مثلا به این.صورت که خودم رو توی حبابی تصور کنم و انرژی پاک خدا رو که از اسمان به سمتم میاد و منو احاطه میکنه و محافظ منه تصور کنم 

یا میگن میتونین در حین اینکه خودتون رو توی این حباب محافظ و امن تصور میکنید دعا کنید یا حتی ایت الکرسی و جمله های تاکیدی مثلا من در نور ارامش و محافظ الهی قرار دارو و....

هزیزم همه ما تمامی چاکراه ها رو داریم بعضیهاش ممکنه ضعیف باشند یا بسته شده باشند بعضی خوب کار کنن م ...

یعنی پاک کردن ذهن؟؟؟