2777
2789
عنوان

همسره بی منطق

665 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

من باردارم اونم دوقلو

لکه بینی داشتم

و استراحت مطلقم

تقریبا سه هفته اس از خونه بیرون نرفتم

غذا و اینا هم مادرشوهرم درست میکنه میاره باهم میخوریم

بچه پسرخاله شوهرم بدنیا اومده

مادرشوهرم میخواست بره. ..خب خاله اس...ازش توقع دارن... شوهرم گیر داد توام پاشو برو ...گفتم خونه اشون دو طبقه اس. .پله داره... من سختمه...بعدشم کروناس...من با این شکم برم بگم چی...تو کادوتو بده مادرت ببره....عصبانی شد که من جبران میکنمو  چرا نمیریو...جلو مامان باباش چیزی نگفتم بهش... حرصم گرفته. ..بخاطر بچه پسرخاله اش قاطی کرد برام

دعا میکنم همه مردا شفا بگیرین من جمله همسر من

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرد بی فکری😐

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

مادر شوهرتم نباید بره الان بدن اون نی نی پاکه پاکه با ی میکروب کوچولو خدایی نکرده درگیر میشه یا مادرش

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
جمع کن بیا خونه ما🤣الان فک میکنم حقش بوده اون ضررها که واردکردی نوووووش جونش

دقیقا

تصمیم گرفتم ضرر هارو بیشتر کنم

بسوزه🤣

مادر شوهرتم نباید بره الان بدن اون نی نی پاکه پاکه با ی میکروب کوچولو خدایی نکرده درگیر میشه یا مادر ...

کلا فامیل بی منطق هستن

بعدا گله میکردن ک چرا نیومدی