من و همسرم داریم توافقی جدا میشیم بعد از سه سال زندگی و بدون بچه. دلایلش تو تایپیک قبلیم هست. خودمونم کاملا مصمم هستیم و بدون هیچ بحث و جدل و کاملا دوستانه داریم جدا میشیم. اما امان از مردم. از وقتی بقیه شنیدن از خواهر و برادرام گرفته تا دوست و همکار دونه دونه زنگ میزنن میگن جدا نشو و فلان بهمان. یعنی سختتر از تحمل جدایی، این دخالتهای اطرافیان هست. میدونم از روی دوست داشتنه اما واقعا سخته به همه توضیح بدم. یه سری مسائلم دلمنمیخواد باز کنم برای همه. چرا مردم به تصمیم آدم احترام نمیذارن؟ من که مرض ندارم جدا بشم. حتما دلیل دارم دیگه. واقعا کلافه شدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بی خیال اگه مسائلی هست واقعابراتون ازردهنده وغیرقابل تحمله جداشو یه پایان تلخ بهترازیه تلخی بی پایانه مردم جای شمانیستن هرکی نفسش ازجای گرم درمیادباذوق وهوای زندگی خودشون میحرفن 😒
💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اخه عزیزم زندگی بعد طلاق یه مقدار سخته ،مخصوصا تو ایران😔گاهی اوقات باید بین بدو بدتر ،بد رو انتخاب کرد
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
نه متاسفانه. دوره آشناییمون بروز نداد. بعد البته بیشتر شد.
کاش تو همه ی خونواده ها جا می افتاد که کمه کم نامزدی باااید ۶ ماه باشه.چون ادما تو این تایم حتما خودشونو نشون میدن و نمیتونن دائم نقش بازی کنن.عزیزم جدایی مثل کندن یه تیکه از وجودته،خیلی سخته ولی موندن تو یه رابطه بد خیلی سخت تره
من دیدم با خیلیا فرق داره. ارامش برام خیلی مهمه.صدبارم شوهر کنم شوهرم بد باشه جدا میشم. حتی شده بجن ...
انشالله بهترینها برات رقم بخوره عزیزم🙏😍
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟