2777
2789

سلام دوستان من تو شش هفته سقط کردم متاسفانه الان چهل روز میگذره تقریبا اما پریود نشدم هر چی زعفرون و گرمی خوردم خبری نیست الان چند روزه لکه بینی دارم میشه گفت پریودم و سبک هست؟ یا پریودی فرق داره در ضمن بعد از تموم شدن خونریزی جلوگیری نداشتم امکان بارداری هست؟ ممکنه بقایا داشته باشم؟ آخه پاک شده بودم یه هفتس لک میبینم.هنوز آروم نشدم داغش کهنه نمیشه شما چطور کنار اومدید کی پریود میشم کی باردار میشم خسته شدم بخدا😭😭

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یه سونو برو تاببینی اوضاع رحمت چجوره 

بعد ۶ماه اقدام کن 

به این فکرکن اونایی  ک بچشون جلوچشمشون قد میکشه بعد ازدستش میدن پس چی میکشن اونا هم ناشکری نمیکنن خدامیده میگیره انشالله یکی سالمشو بهت میبخشه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

عزیزم من تجربه‌شو نداشتم 

ولی همین الان تاپیک شهادت حضرت زهرا زدم 

که فکر کن اگر  شش‌ماه باردارباشی سقط کنی چی میشه؟! 

.الهی 

توسل کن به حضرت زهرا 

ان‌شاالله که حالت زود خوب بشه و زود مامان بشی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک 

ان شاءالله که  حضرت زهرا سلام الله علیها  حاجت دلت رو بده...درکت میکنم منم یه بار جنینم ایست قلبی شد تو اوایل ۳ماهگی ۱۳هفته بودم. .

😭😷برام دعا کن منم مادر بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله بعد۱۶سال انتظار  الان۹هفته ام.ولی هنوز به فکر قبلی هستم

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
اول یه سونو برو تاببینی اوضاع رحمت چجوره  بعد ۶ماه اقدام کن  به این فکرکن اونایی  ک ...

همش میگم اون سخت تره  ناشکری نمیکنم ولی اینم بچم بود. خداروشکر ولی چرا پریود نمیییشمم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
همش میگم اون سخت تره  ناشکری نمیکنم ولی اینم بچم بود. خداروشکر ولی چرا پریود نمیییشمم

خب چرا یه دکترزنان نمیری؟

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
عزیزم من تجربه‌شو نداشتم  ولی همین الان تاپیک شهادت حضرت زهرا زدم  که فکر کن اگر  ش ...

ممنون عزیزم قربون خانم فاطمه زهرا بشم دلم خون شد شماهم برام دعا کن ⁦❤️⁩

عزیزم انشالله خدا به دلت ارامش بده . انشالله زود حالت خوب بشه 

ممنون عزیزم لطف داری 

ناامید نباش گلم انشاءالله که بزودی خبرای خوب بشنوی و غمت یادت بره😘

انشاالله امیدم به خداست که دوباره برام معجزه کنه با دعای شما عزیزان