2777
2789

الان۳۹هفته و۲روزمه هیچ دردی ندارم فقط سنگین شدم همین همه اونایی ک بعد من باردار شدنم زایمان کردن دلم میخوام زود بیاد نمیخوام وزنش بالا بره بخاطر زایمان طبیعی ...اگ الان روغن کرچک بخورم دردام شرو میشه؟‌ورزش و تحرک ک جواب نمیده برا من

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

بنظرم اینکارو نکن.پیاده روی کن زیاد دوش بگیر رابطه دلشته باش بدون جلوگیری خیلی موثره.هیچی نخور خدایی نکرده اینهمه زحمت کشیدی تا اینجا اتفاقی بسوقته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بنظرم اینکارو نکن.پیاده روی کن زیاد دوش بگیر رابطه دلشته باش بدون جلوگیری خیلی موثره.هیچی نخور خدایی ...

همشو امتحان کردم اما هیچی...

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه روغن کرچک بخوری شاید نی نی مدفوع کنه بیچاره میشی! اون واسه وقتی خوبه که دردت شروع شده و میخوای راحت زایمان کنی

ورزش های زایمان ببین انجام بشه، یکی دستاتو بگیره تاجایی که میتونی بشینی و پاشی

آناناس ، شربت خاکشیر هم خوبن دهانه رحم نرم میکنه

معاینه تحریکی هم میتونه موثر باشه!

زایمان اگه خودش روندش شروع شه خیییلی دردش کم تر و قابل تحمل تره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سرخود هیچ کاری نکن لطفااا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نه روغن کرچک بخوری شاید نی نی مدفوع کنه بیچاره میشی! اون واسه وقتی خوبه که دردت شروع شده و میخوای را ...

میترسم خودش شرو نشه تا ۴۲هفته هم بگن صبر کن 😢وزن نینی هم بالا بره ک دگ واویلا نتونم زایمان کنم اخرش بگن سز 

سرخود هیچ کاری نکن لطفااا

اخه خیلیا میگن دکتر گفته بخورن درداشون شرو شده

اخه خیلیا میگن دکتر گفته بخورن درداشون شرو شده

دکتر خودت اگر گفت بخور

خیلی ها شاید افتادن تو چاه تو هم باید بیفتی؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
میترسم خودش شرو نشه تا ۴۲هفته هم بگن صبر کن 😢وزن نینی هم بالا بره ک دگ واویلا نتونم زایمان کنم اخرش ...

نه اون آخرا هرچقد بخواد وزن بگیره و تو ژنش باشه میگیره دیگه...

من هفته ۳۲ ، ۱۸۰۰ بود

هفته ۳۷ ، ۲۸۰۰

هفته ۳۹ کامل ، که رفتم تو ۴۰ زایمان کردم ۳ کیلو بود

خیلی وزن نگرفته بود دیگه

خودم ۳۸ هفته دنیا اومدم ۲۸۰۰ بودم! به خودم رفته بود😊

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شما امتحان کردی؟چقد باید بخورم 

خواهرم خورد عزیزم بچه بعد چند دیقه دنیا میاد بهتره اگه درد نداری بخوری و حرکت کنی برا بیمارستان اگه درد داری تو حیاط بیمارستان یک سوم لیوان بخوری

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...