2777
2789
ممنونم گلم خداکنه وزنشون خوب باشه چون اصلا حالم خوب نیست احتمال زایمان زودرس دارم

خوب عزیزم اگه سونوت گفته باشه ریه های بچه کامل شده که مشکلی نداره درضمن اون خدایی که اونا رو گذاشته تو دلت خودش مواظبشونه فقط استراحتتو بیشتر راستی فندقات چی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب عزیزم اگه سونوت گفته باشه ریه های بچه کامل شده که مشکلی نداره درضمن اون خدایی که اونا رو گذاشته ...

پسرن عزیزم. اخه خیلی اذیت شدم از اولش همش درد و استراحت مطلق بودم. ی زایمان زودرسم داشتم 22هفته 1سال و نیم پیش

پسرن عزیزم. اخه خیلی اذیت شدم از اولش همش درد و استراحت مطلق بودم. ی زایمان زودرسم داشتم 22هفته 1سال ...

انشالا به موقعش سالم دنیا میان نگران نباش قرص داده دکترت واسه من داده بود حاملگی دوقلو خیلی سخته کلا فکر و خیال داره مال منم سخت شد کلا درد و استراحت داشتم الان یازده ماهه ان انشالا صحیح و سالم میگیری بغلت کیف میکنی مال منم دختر پسرن

پسرن عزیزم. اخه خیلی اذیت شدم از اولش همش درد و استراحت مطلق بودم. ی زایمان زودرسم داشتم 22هفته 1سال ...

راستی دکتر من میگفت که هفته ۳۲ به ب۵د واسه دوقلو زایمان زودرس حساب نمیشه منم‌میترسیدم ولی میگفت که دوقلو ها نسبت به تک قلو ها تکاملشون زود تره

منم دو هفته دیگه میرم سونو ۳۲ هفتگی برای وزن،دوقلو دارم،میترسم وزنشون کم باشه،خودم تا الان ۱۲ کیلو ا ...

خدا برات حفظشون کنه

منم عاشق دوقلوعم ولی همسرم نمیزاره برم دکتر با قرص امپول دوقلو باردار شم میگه تو کار خدا دست نبر