2777
2789

بنظرتون اگه سزارین باشم میتونم کمروتحمل کنم روشکمم؟یا طبیعی بهتره؟

اصلا از کمر نتیجه گرفتین؟؟شکمتون جمع کرد

لطفابگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تروخدا ینی شکمتوجمع کرد؟خیلی اذیت شدی یان؟

آره خیلی درد داشت خیلی گریه کردم شوهرم نامردی می‌بست اما الان ی ذره هم شکم ندارم خیلی خوب شده😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
آره خیلی درد داشت خیلی گریه کردم شوهرم نامردی می‌بست اما الان ی ذره هم شکم ندارم خیلی خوب شده😍

ببخشیدزیادسوال میپرسم

الان چندماهشه بچتون؟

واینکه ازداروخونه بایدبگیرم؟

سلام منم بعد سزارین بستم اگر حالت کمربندی باشه که به راحتی میشه اگر حالت گن شورتی باشه درد داره . دکترم گفت از روز سوم ببند هر وقت حس کردی خیلی درد داره باز کن دوباره یک ساعت بعد ببند 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببخشیدزیادسوال میپرسم الان چندماهشه بچتون؟ واینکه ازداروخونه بایدبگیرم؟

الان پسزم 15 ماهشه و فک کنم آره برا من برا خواهرشوهرم بود کمربندش از کوهان شتر بود انقد شکمم اون زیر خیس عرق شد اما خیلی خوب شد 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

من دکترم گفت جنس شکمت خوبه لازم نیست ببندی ولی من میخواستم ببندم که جمع بشه مناسفانه تابستم دل درد شدید میگرفتم و خون‌ریزیم قطع میشد برای همین نبستم اصلا البته طبق نظر دکتر شکمم جمع شد ولی خب یکم شله که باید باورزش درست بشه

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

منظورت کمربنده؟

منم از روز سوم بستم تا یک ماه

شکمم انقد تخت شد.

ولی عزیزم سزارین ک بشی زیر شکمت هیچوقت یک دست نمیشه چون اون قسمتیذک برش میخوره اعصابشو از دست میده و یه تیکه زیر شکمت شل و اویزونه.

اگه بدنت تواناییشو داره طبیعی ب دنیا بیار

هم برا خودت خوبه هم بچه.

انشاءالله هرچی خیر و صلاحته همون برات پیش بیاد.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
مرسی ازتوضیحاتت دوستم شماام نتجیه گرفتی؟

من کلا شکمم زود جمع شد بعد زایمان ولی مقداری پهلو دارم حالا نمیدونم فیزیکم اینجوری بود یا بستن هم اثر داشت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚