معمولا زوجین بعد از اختلافات به روانشناس و مشاور مراجعه می کنند. بیشتر مشاوران نیز متفق قول می گویند ریشه بیشتر اختلاف ها ناشی از عدم درک یکدیگر می باشد. یا اینکه دنیا خانم ها با آقایان و یا بلعکس فرق دارد و باید طرفین مطلع باشند. زنان ونوسی و مردان مریخی کتابی است که کاملا به این موضوع پرداخته است.
تعداد رای : 16
نظرسنجی
آقایان
2
12%
خانم ها
1
6%
هر دو
12
75%
آن کس که منطقی تر باشد باید طرف مقابل درک کند.(گذشت از بزرگان است )
فقط میخام بدونم اونی که گزینه خانما رو زده چه فکری با خودش کرده فقط زن باید شوهرشو درک کنه ؟؟؟
من خودم یک آقا می باشم. همواره هم سعی کردم همسرمو درک کنم و حتی اگر ببینم اون لحظه احساسی رفتار می کند. اما بعضی مواقع واقعا دیگه چنان بی منطق صحبت میشه که مجبورم چن روزی در سکوت به سر ببرم
مگه فقط مرد باید زنشو درک کنه😒زنم باید یه درکی از مرد داشته باشه
من گزینه هر دو زدم هردو باید هم دیگر درک کنن وگرنه زندگی شون به مشکل میخوره ولی اینکه آقایون فقط انتظار دارن زناشون درکشان کنن و خودشون درک نمیکنن رو نمیتونم هضم کنم
من خودم یک آقا می باشم. همواره هم سعی کردم همسرمو درک کنم و حتی اگر ببینم اون لحظه احساسی رفتار می ک ...
برادر در سکوت ب سر ببر.شوهر اهو خانم کله سحری نظرسنجی؟
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
بنظرم گزینه ی 4 بی معنیه..... ادم هرچقدر هم منطقی باشه بلاخره دیگه صبرش تموم میشه.... بحث یه روز دوروز نیست
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بنظرم گزینه ی 4 بی معنیه..... ادم هرچقدر هم منطقی باشه بلاخره دیگه صبرش تموم میشه.... بحث یه روز دور ...
خب این موضوع ریشه ای است و بر میگرده به تیپ شخصیت فراد در رابطه. گاها ممکنه طرف مقابل کودک درونش فعال باشه و رفتار لجبازانه و تکانه ای داشته باشه که می بایست نیمه مکمل ایشان با دانستگی رفتار نماید