2777
2789

درسته که تو تلویزیون و اخبار زیاد میبینیم اما تو نینی سایت انگار برام واقعی تر و عذاب اور تره😔 تا یه تاپیک کتک بچه میبینم حالت عصبی بهم دست میده تا خالا کتک نخوردم اما پسرم کوچیکه تصورش میکنم دیوونه میشم جوری که همه اون بچه های کتک خورده رو دلم میخواد بیارم خونمون پیش خودمدن بزرگشون کنم😢.کاش میشد یجور ازین بچه ها حمایت کرد.

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بخدا منم دلم کباب میشه مخصوصا اون پدر هایی که روی بچشون دست بلند میکنی با به بچه کوچیک شون تجاوز میکنن آدم این ها رو میبینه میخواد بره بمیره 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه داری خودت؟

بله گلم

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

دقیقا من که در مقابل این خبرا ضعف اعصاب دارم تا چند روز گریه مکنم از خدا براشون صبر میخام تو دوروبریام بودن حالا ماشالله بزرگ شدن و این ارومم میکنه.

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔

منم چند وقت درگیرش بودم...ولی دور شدم از این داستان...چون عذابم میداد...

بچه ها فرشته هستن...دست ما امانت هستن.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
بخدا منم دلم کباب میشه مخصوصا اون پدر هایی که روی بچشون دست بلند میکنی با به بچه کوچیک شون تجاوز میک ...

هزار بار گفتم یکیو بزن که بتونه محکم ترش رو بهت بزنه اخه اونکه بازم هرکاری کنی پناهش تویی  لعنتی نزنش😭😭😭

منم چند وقت درگیرش بودم...ولی دور شدم از این داستان...چون عذابم میداد... بچه ها فرشته هستن...دست ما ...

منم عذاب میکشم یکی زدن بچه ها یکی هم حیوان آزاری واقعا روانیم میکنه جایی ببینم این دوتا رو فکر کنم تا پای قتل هم برم دست خودم نیست 

منم حس تو رو دارم اسي هميشه هم ميگم خدا ازشون نگذره كه بچه رو ميزنن😔يه تاپيكي هم ديدم كه مادر ميگفت پدر بچه،بچه رو زد يكي هم نظر گذاشته بود خب پدرشه بزار ادبش  كنه نميخورتش كه

منم ان قد ناراحت تر شدم كه نگو

وای خدا نمیدونم واقعا آدم باید چقدر اشغال باشه بچه رو آزار بده حتی نمیشه به این آدماگفت حیوون . حیوو ...

حتی حیوونم بچه شو نمیزنه به دندون میگیره در امان نگهشون میداره 

منم حس تو رو دارم اسي هميشه هم ميگم خدا ازشون نگذره كه بچه رو ميزنن😔يه تاپيكي هم ديدم كه مادر ميگفت ...

الان خودم یکیشو خوندم واقعا اذیت شدم سرم درد گرفت 

وای خدا نمیدونم واقعا آدم باید چقدر اشغال باشه بچه رو آزار بده حتی نمیشه به این آدماگفت حیوون . حیوو ...

اره حتا حیوون ها هم اکثرشون با بچه ها خوبن اذیتشون نمیکنن بخدا انقد حیون هستن پناه بچه ها میشن که حتا بچه کتک نخوره

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!