2777
2789

من 4 ماهه ندارم☹️

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۳ ماه نداشتم الان خوب شدم ولی بازم یه کمیییی مزه غذا رو متوجه نمیشم 

کار خاصی انجام نمیدادی مثه بو کردن چیزایی ک بوی تند داره

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴
قرص زینک حتما بخور مرتب زودتر خوب میشی اگر نه تا ۵ ۶ ماه میمونه

از امشب شروع کردم ب خوردن فقط زینک بخورم؟

اگر برنگرده چی لعنت ب کرونا😭

یه کمی بهتر شدم ولی مثل قبل نیستم خیلی بوهارو حس نمیکنم خیلیاروهم حس میکنم ولی یه بوی دیگه دارن 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من بوباییم بعد سه ماه نصف ونیمس پریشب وایتکس و جا اب خوردم یه قلوپ قورت دادم هنوز جاش میسوزه تو سینم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

خواهرشوهرمن ۵ماه پیش خیلی مریض شد ولی نگفتن کروناعه و میگفتن سرماخورده فقط..

ازاونموقع تاحالا اصلا حس بویایی چشایی نداره.حالا تازه میگه من کرونا داشتم😐

الان که خوب شده و فقط اینجوریه بازم ممکنه ما ازش بگیریم؟؟؟

کار خاصی انجام نمیدادی مثه بو کردن چیزایی ک بوی تند داره

چرا ببین مثلا بوی پیاز اصلااااا متوجه نمیشدم یا مثلل اسفندو قشنگ دودشو میگرفتم تو بینیم اصلااااا متوجه نمیشدم حتی یه کمممم یا بوی ویکسو اصلا نمیفهمیدم 

خواهرشوهرمن ۵ماه پیش خیلی مریض شد ولی نگفتن کروناعه و میگفتن سرماخورده فقط.. ازاونموقع تاحالا اصلا ...

نه مشکلی نداره 

چرا ببین مثلا بوی پیاز اصلااااا متوجه نمیشدم یا مثلل اسفندو قشنگ دودشو میگرفتم تو بینیم اصلااااا متو ...

دقیقا توضیح میدی چیکلر کردی ک برگشت خیر ببینی