sahrahbanoo مدیر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 677 عنوان کیا بعد کرونا چشایی بویایی ندارن هنوز | مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 18 پست چند وقته کذشته کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴 1399/10/08 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahrahbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 677 خواهرشوهرمن ۵ماه پیش خیلی مریض شد ولی نگفتن کروناعه و میگفتن سرماخورده فقط.. ازاونموقع تاحالا اصلا ... ن بابا دختر ۵ماه گذشته کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴
pari_bh عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 300 دقیقا توضیح میدی چیکلر کردی ک برگشت خیر ببینی زینک مرتب خوردم همین بعدشم مثلا حس بویاییتو تحریک کن اسفند دود کن چیزایی که بوی تند داره استشمام کن زود بر میگرده نگران نباش من یکی از دوستام دوهفته بیشتر اینجوری نبود ولی واسه من ۳ماه موند چون دیر شروع کردم زینک خوردنو
sahrahbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 677 زینک مرتب خوردم همین بعدشم مثلا حس بویاییتو تحریک کن اسفند دود کن چیزایی که بوی تند داره استشمام کن ... دم شما گرم خیلی ممنون🌹🥰🙏 کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴
pari_bh عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 300 دم شما گرم خیلی ممنون🌹🥰🙏 خواهش میکنم عزیز دلممم ایشالا زودتر خوبشی❤