2777
2789
عنوان

کلیشه برعکس👎

165 بازدید | 8 پست

هدف از کلیشه برعکس عادی سازی زشتی ها نیست فقط بیان کلیشه ها به صورت برعکس هست تا بفهمیم چقدر بعضی از جملات مزخرف و بی پایه و اساسن...مثلا

_وای...نگاه کن اون مرد رو سیگار میکشه...حتما خرابه

_برو زنتو صدا کن من با مرد جماعت حرف نمیزنم

_عیبی نداره زنه دیگه میره دوراشو میزنه میفهمه بهتر از تو نیست برمیگرده

_مردای امروزی هار شدن،حق طلاق میخواد...چه معنی میده؟

_کرم از خود درخته ندیدی چجوری بلند بلند میخندید تو خیابون؟مگه مرد هم‌باید بلند بخنده؟.

.

.

.

.

شما هم‌بگین

دنیا دو روزه که تازه یه روزشم تعطیله...خودتو ناراحت نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف از کلیشه های برعکس اینه که بفهمیم چقدر فقر فرهنگی داریم که هنوز که هنوزه تبعیض جنسیتی داره بیداد میکنه تو کشور ما......

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

_اون مرد رو میبینی عین شییییر کار میکنه شیرزنیه واسه خودش

_مرد که نباید بنزین بزنه،این کارا زنونس

_اون مرد رو میبینین بیوه شده...مردای بیوه رو هم که میدونین چقدر خطرناکن

دنیا دو روزه که تازه یه روزشم تعطیله...خودتو ناراحت نکن

سلام سركار خانم من خودم فعال حقوق زنانم ذاتا سيگار كشيدن افتخاري نداره و چه براي مرد چه براي زن يه امتياز منفي به حساب مياد 

اگر ميبينيد نسبت به سيگار كشيدن خانم ها واكنش داده بدليل اينه كه استعمال يه ماده مخدر(هرچند كه خيلي ها ادم سيگاري رو معتاد نميدونند) در خانم ها و نوجوانان افزايش پيدا كرده و طبيعتا نه مصرف و نه افزايش تعداد مستعملان يه ماده مضر نه افتخار آفرينه و نه شايسته ي ترويج 

من متوجه ام كه هدف از بيان كليشه هاي برعكس ،پي بردن به پوچ و ناعادلانه بودن يك سري كليشه هاي عام هست اما در هر صورت جانب داري از افزايش مستعملان خانم سيگار به هر صورتي قابل قبول نيست

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇