2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ .۶ سال دوست بودیم  بابام نمیخواست عروسم کنه اخرش با پادرمیونی بزرگا گذاشت با شوهرم مشکلی ندا ...

عین بابای من الان دخترای کوچیک تر از من و دوستام اکثرا مزدوجن ولی بابای منم قصد داره منو تو ترشی بندازه

عین بابای من الان دخترای کوچیک تر از من و دوستام اکثرا مزدوجن ولی بابای منم قصد داره منو تو ترشی بند ...

چند سالته؟

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

من بشخصه ازدواج سنتی رو با توجه به اینکه دو طرف اصلاااا هیچ شناختی  و علاقه ای نسبت بهم ندارن قبول ندارم و دوسش ندارم

ولی دوستی هم ریسکه ادم میترسه یهو تمام احساساتش به باد بره

😀در اخر ادم میمونه بین هر دوش ولی بازم دومی نسبت به اولی بهتره

همکلاسی بودیم

ابراز علاقه کرد

بهش گفتم نمیخوام و نمیتونم دوست باشم 

بهتره اگر قصدش جدیه مادرش با مادرم تماس بگیره 

و کلا از اون روز و ابراز علاقه تا ازدواج 55 روز طول کشید😅

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
۵ .۶ سال دوست بودیم  بابام نمیخواست عروسم کنه اخرش با پادرمیونی بزرگا گذاشت با شوهرم مشکلی ندا ...

چند سالتون بود دوست شدین؟

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞