2777
2789
عین بابای من الان دخترای کوچیک تر از من و دوستام اکثرا مزدوجن ولی بابای منم قصد داره منو تو ترشی بند ...

وای منم دوستام همه عروس شده بودن😂😂 اخرش راضی میشه نگران نباش ولی باور کن وقتی بابات سخت بگیره شوهرت قدرتو بیشتر میدونه 

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چهارسال باهم دوست بودیم برنامه ریزی کرده بودیم عید بیاد خواستگاری 

ولی دوماه قبل از عید همه چی بهم زد یه از خدا بی خبری مخش شستشو داد بهم نرسیدیم الان ۹ ساله داره میگذره هنوز باورم نمیشه که ندارمش

چجوری راضیشون کردی؟ 

من راضی نکردم  خودش راضیشون کرد . از بس هر روز اومد با مامانم حرف زد . مامانم مخالف بود😂😂😂.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

از اقواممون

دختر۱۲ساله😐😐😐و پسر۱۵ساله دوست میشن تا۱۷سالگیه دختره دوست بودن

خانواده ی دختره خیلی سطح پایین تر بودن

خانواده ی پسره مخالفت شدیدد

پسره گریه

خلاصه ی خیر ندیده ای میاد ب دختره میگه بگو حاملم

دختره هم میگه حاملم

سریع عقدش میکنن چون مادرشوهره از اه دختره میترسیده ک بچه بیوفته گردنش

الانم دختره۲۸سالشه ی دختر ۲ساله هم داره

پسره دختر نمیخواسته میگفته سخته حفظش کنی😂(میترسیده ب زنش بره لابد😅)

خلاضه با همن دیگه

منم ۴ ساله دوستیم و تا ی  حدی  رسمی شده ‌‌

دوسش دارم ولی زیاد راضی نیستم چون خیلی منتظرم ک این دوران سخت و انتظار .... دغدغه فکریم تموم بشه دعام کنید همه چیز بخوبی تموم بشه 

من راضی نکردم  خودش راضیشون کرد . از بس هر روز اومد با مامانم حرف زد . مامانم مخالف بود😂😂😂.

ینی تو هیچ تلاشی نکردی؟ 

لایق هستم ی صلوات مهمونم کنین و برام دعا کنید ❣️🙂🥺ممنون😍🌷
چجوری راضیشون کردین با چی کسی رو فرستادین یا خودتون حرف زدید داد زدید یا اروم حرف زدید کلا چجوری روش ...

سخت 3سال پدر و مادرم شبانه روز گریه کردن نکن منم پایه خواستم موندم و فهمیدن با کس دیگه ازدواج نمیکنم راضی شدن البته همسرمم پام موند خیلی ها با رفتار بد از خانواده مقابل میرن وپشتشونم نگاه نمیکنن

الان خانواده ها راضی ان 

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار