2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع به نی نی هیچ دوتا سوالم داشته باشی اگه درمورد خیانت باشه شلوغغغ میشه کافیه یه سوال پزشکی یا ...بپرسی همه غیبن تازه جالبیش اینه اینجا سه چهارتا شاخم داره واییی خواهرم اینجا میاد یچیز میخونه میگه خاله زنکی وبچه بازیه تو پیری بیا بیرون 

عالی عالی     یار کشی میکنن تو تاپیکها. میریزن سر استاتر. یکی استاتر میگه صدتا یاراشون ...

من که خودم طرف حقو میگیرم اینجا مریض حسود زیاده بی خود طرف کسی رو نمیگیرم ولی اگه طرفی رو بگیرم به حق میگیرم

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
من که خودم طرف حقو میگیرم اینجا مریض حسود زیاده بی خود طرف کسی رو نمیگیرم ولی اگه طرفی رو بگیرم به ح ...

منم همینکارو میکنم اما بعضیا بخاطر دوستاشون حاضرا فنا بشن

🚫درخواست  دوستی  خانم _آقا ممنوع 🚫 

عزیزم محض اطلاع 

این جا مامان داریم 

بابا هم داریم 

مجرد

متاهل

نامزد دار 

دوست پسر دار 

مذهبی 

غیر مذهبی 

حیوان دوست 

از حیوان فراری 

قاضی 

خانم مدیر 

خانم معلم 

مرد زن نما 

زن مرد نما 

داریم 

باز فردا تاپیک نزنی بپرسی😁😁😁😅

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

من یه نفرو اینجا میشناسم میدونم یکی هس که بیکار هس مجرد فوق العاده بداخلاقه باخانواده چندان رابطه خوب نداره فقط تاپیکاش میخونم اینقدررر زورم میگیره واییی یجوری خودش خوب جلوه میده .....بعد ازاین دیگه به چشمم اعتماد ندارم 

نه خدایی بعضی وقتا ادم دلش میخواد گریه کنه خواهر من اومده تو نی نی سایت جای من تاپیک زده که خاطره تعریف کنین و این چیزا  خودشو جای من زده که درباره ی شوهرش گفته این چیزا خدایی من بهش چی بگم خوب که دروغ نگفته😂😹😑🤨