2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریودی و بی بی چک منفی

23465 بازدید | 84 پست

بچه هاااا بیاید لطفاااا

من ده‌ روز پریم عقب افتاده،اصلا سابقه نداشتم

بی بی زدم منفی بود.

گاها دلدرد و حس پریود شدن‌و خیس شدن دارم که میبنم ترشح سفید بی رنگه.

ممکنه لقاحم دیر انجام شده؟؟ کسی بوده اینطور؟؟

میترسم ازمایش بدم باز نشون نده

آز بده 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من با سابقه دوماه پریود نشدن و بعد ازدوماه بی بی‌چک مثبت و جنین ۶ هفته از این تریبون اعلام میکنم هرچیزی ممکنه برو آز بده

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷
عزیزم من با سابقه دوماه پریود نشدن و بعد ازدوماه بی بی‌چک مثبت و جنین ۶ هفته از این تریبون اعلام میک ...

واقعا؟؟؟؟ یعنی قبلش بی بی چکت منفی میشد؟؟؟کی ازمایش دادی تا نشون داد؟

واقعا؟؟؟؟ یعنی قبلش بی بی چکت منفی میشد؟؟؟کی ازمایش دادی تا نشون داد؟

ببین من پارسال ۱۷ اردیبهشت پری شدم ۱۷ خرداد نشدم ی هفته بعدش تست دادم منفی بود دکتر دارو داد خوردم ۱۶ روز از دارو گذشت پری نشدم تست دادم مثبت بود فرداش رفتم آز مثبت شد پس فرداش رفتم سونو ۶هفته و ۴ روز قلبشم میزد جیگرمامان ایشالا روزیت باشه عزیزم

ببین من پارسال ۱۷ اردیبهشت پری شدم ۱۷ خرداد نشدم ی هفته بعدش تست دادم منفی بود دکتر دارو داد خوردم ۱ ...

علائمت چی بود اون موقع که زود مثبت نشد؟؟؟

من هرماه سینه درد داشتم اما این ماه ندارم

علائمت چی بود اون موقع که زود مثبت نشد؟؟؟ من هرماه سینه درد داشتم اما این ماه ندارم

من تقریبا از ۱۰ تیر دلدرد کمردرد سینه هام بشدت درد میکرد.نفسم موقع نماز بالا نمیومد دنده هام درد میکرد خیلیم دسشویی میرفتم ترشح بی رنگ هم داشتم ک بی سابقه بود ۲۹تیر تست دادم مثبت شد

واقعا😍 چقد امیدوارم کردی 

آره بابا امیدتون فقط ب بالایی باشه اون صلاح مارو بهتر‌میدونه من ی سال رفتم دکتر عکس رنگی طب سنتی کلی دارو خوردم حامله نشدم دقیقا ماهی ک با خدا اتمام حجت کردم ک اگه مصلحته بده هر وقت خاستی و حامله شدم فقط ناامید نشید