خونه م عین آشغالدونی شده ولی هر کار میکنم نمیتونم پاشم تمیزکاری کنم. نصیحتم کنین...تو رو خداااااااااااا
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
معلومه که احمق نیستی فقط یکم بی حوصله بودی تا الان ولی حالا بلند میشی یه آهنگ پر انرژی میزاری و هم ...
مرسی از محبتت تلاشم و میکنم
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
عزیزم دخترم امشب زود بخواب قبل از خواب گل گاو زبان و سنبل الطیب بخورید بعدم صبح زود برید نور خورشید به بدن تون بخوره ده دقیقه صبحانه سه شیره و ارده بخورید یک دفتر بردارید و لیست تمام کارها رو بنویسید بعد بگید امروز چهار تا یا سه تا رو انجام بدم به خودم جایزه میدم. همین طور در عرض پنج شش روز کل خونه مرتب و تمیز میشه انشاء الله
پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
عزیزم دخترم امشب زود بخواب قبل از خواب گل گاو زبان و سنبل الطیب بخورید بعدم صبح زود برید نور خورشید ...
مرسی از محبتت باورت نمیشه ولی میترسم بخوابم تو خواب بمیرم همه بفهمن چقد خونه م کثیف بوده
مرسی از محبتت باورت نمیشه ولی میترسم بخوابم تو خواب بمیرم همه بفهمن چقد خونه م کثیف بوده
الهی بگردم دخترم بهت قول میدم که حداقل تا شصت سال آینده زنده ای و سررحال کلی کار داری هنوز
پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗