یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
همه پزشکای زنان انجام میدن .دیگه پرسیدن نداره. چند تا شکاف میدن کلا برداشته نمیشه
❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
همه پزشکای زنان انجام میدن .دیگه پرسیدن نداره. چند تا شکاف میدن کلا برداشته نمیشه
نه به این راحتیام نیست من یکبار عمل کردم و به خاطر همین که همه میگفتن عمل خاصی نیست بدون تحقیق رفتم پیش پزشک زنان و عمل کردم اما چون تجربه نداشت دوباره بسته شد و سفت تر هم شد
نه بابا مرد نیستم تازه عضو شدم به خاطر همین مشکلی هم که گفتم مجبور شدم اینجا سوال کنم تا حالا پیش ۱۰ تا دکتر رفتم همه بی تجربه ان تو این زمینه یکبارم عمل کردم بدتر شد
نه به این راحتیام نیست من یکبار عمل کردم و به خاطر همین که همه میگفتن عمل خاصی نیست بدون تحقیق رفتم ...
یه سرچ کن ببین دکتر خوب پیدا میکنی؟ یه ماما هست خیلی کارش درسته نمیدونم بتونه کمکت کنه شاید بتونه یه دکتر خوب معرفی کنه بهت . دختر خالم یه مشکل داشت مشکلشو حل کرد
❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care