2777
2789

بچه ها.من ی هفته از موعد پریودم گذشته.اقدامم.آزمایش بارداری دادم منفی بود.دکترم سنو نوشت برا کیست.کیست هم نداشتم😐...پس چیه؟چرا پریود نمیشم.دکترم میگفت شاید باردار باشی دورلقاح تشکیل شده باشه.کسی اینجور بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش اینجوری شدم ۱۷ روز تاخیر داشتم تخمکم دیر آزاد شده بود 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
یعنی هفده روز تاخییر داشتی بعد پری شدی؟سابقه داشتی؟

آره ۱۷ روز تاخیر داشتم نهایت تاخیر یک هفته بود اینسری اینطور شد 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
ای بابا.شاید منم همینه

احتما زیاد همینه منم دلم رو خوش کردم لقاحم دیره ولی خب نبود 

منم☹...سنو هم دادی؟کیست نداشتی؟

نه هیچی نبود 😕