2777
2789
عنوان

توروخدا فحش بد بیراه نگین بقران دست خودم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4019 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاشق زندگی و شوهرت بودی هیچ وقت دلت پیش اون نبود😊😊

اگر هم مطمئنی که شوهرت و زندگیتو دوست داری ،عاشقش نیستی این هوسه یا یه حس زود گذر

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

میترسم شوهرم شک کنه وقتی برم مشاور  توروخدا الانم داره گریه ام میگیره من ۱۸ سالمه بهم کمک کنید& ...

۱۴ سالگی شوهر کردی؟

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!
میترسم شوهرم شک کنه وقتی برم مشاور  توروخدا الانم داره گریه ام میگیره من ۱۸ سالمه بهم کمک کنید& ...

خب اقتضای سنت هست، دو سال دیگه به این رفتارت کلی میخندی و خودت رو مسخره میکنی

شک نکن، فقط یه بار برای همیشه بخواه که دیگه بهش فکر نمیکنی، باور کن یه شبه از سرت میره بیرون

زن داره ولی زنش اخلاقش خیلی بده و الانم   در آستانه طلاقن

آستانه رو خوب اومدی ولی نمیدونم چرا فک میکنم سنت ی خورده بالا تر از ۱۸ باشه

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

شوهرت برادرهمونه دیگه  کپی شدن ازروهم پس هیچ تفاوتی ندارن الکی خودتو توی دردسرننداز لطفا بوی خو ن میادازاین ماجرا باورکن راست میگم به عواقبش زیادفکرکن

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
بقران منم از این وضعیتم خیلی بدم میاد  منم نمیخواستم اینطوری بشه

به عیباش فکر کن از چشمت میفته. محاله آدمه عیب نداشته باشه

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟