من الان ۳۸ سالمه و یبار جدا شدم بچه ندارم ی خواستگار دارم سه ساله دوستم از راه دور وضع مالی صفر ولی وضع مالی ما خوبه در ضمن کشمکش داشتم باهاش اون خیالش از من راحته ولی من نه چون تفاوت فرهنگی زیاد داریم و اینکه اوایل خوب بود همش به دلم بود کمکم میکرد انرژی مثبت میداد میگفتم هستم هر چند نوسان داشت رفتارش ولی الان از وقتی که خودش اومده خواستگاری و رفته بد تر شده و زبون دراز رو اعصابمه همش مساعل مالی میسنجه باید با خانوادت بیاد گفته میام ولی خدا شاهده از روز ی که میخواد بیاد رو اعصابمه عصبیم کرده رفتاراش داره آزارم میده از طرفی میترسم کات کنم یجورای نه میتونم برم نه بمونم حس میکنم میدونه من به این راحتی نرم نمیشم تا ته و تو را در نیارم و از طرفی مشاوره رفتم باهاش اولش مثبت بود ولی از بادش همش مخالفت همش بحث خلاصه سر هر چی بحث الکی و الانم دیگه بمن زنگ نمیزنه نمیدونم چیکار کنم بنظرتون چیکار کنم خپاهش کمک کنید بمن
کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما یه کبریت بردار ،روشن کن بنداز تو جنگل ! به ساعت نمیکشه که همه چیز نابود میشه! حکایت بعضی آدماست خودشون ارزش زیادی ندارن، اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:) ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!