2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری قلب بچه تشکیل شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاعدگی عقب افتاده؟

۶روز ب موعدم مونده؟😟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
آزمایش تیتر بتا یه آزمایش دومرحله ایه بارداریه بعد 48ساعت از آزمایش اولی اونو انجام میدی که عدد بتات ...

من دکتر نرفتم  باید حتما بدم این ازمایشو؟؟

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

ولی تاحالااصلا ترشح و تیرکشیدن و نبض نداشتما

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
۶ روز مونده خب صبر کن ببین از تایخ موعدت رد میشه یا نه باید عقب بندازی

میدونم دوباره پریود میشم😪😔

زوده ک عزیزدلم😍حداقل بمون تا موعد پریود احتمالا باردار باشی.فعلا کارای سنگین نکن تا مشخص بشه

شماها اینجوری نشده بودید؟؟😔

شماها اینجوری نشده بودید؟؟😔

ببین من نمیدونستم ک باردارم ترشح داشتم ک کشدار بود مثانه هم خیلی پر میشد دستشویی میرفتم تخمدانم تیر میکشید بعد تکرر هم گرفته بودم و سینه درد.البته فک میکردم سینه درد بخاطر پریودیه

همه کسم دخترم❤

مرسی عشقا ک جواب دادید🙂من ک میدونم این ماهم پریود میشم ولی شما برام دعاکنید❤

ببین من نمیدونستم ک باردارم ترشح داشتم ک کشدار بود مثانه هم خیلی پر میشد دستشویی میرفتم تخمدانم تیر ...

وای خو منم همینجوریم دیگه..فقد سینه درد ندارم اصلا😔