2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری قلب بچه تشکیل شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13912 بازدید | 60 پست
واقعا؟ من همش استرس دارم ک ی وقت قلبش تشکیل نشده باشه یا سالم باشه یا نه هنوز دکتری نرفتم فقط ازمایش ...

طبیعیه استرست ولی خدا مهربونتر از این حرفاس بهش اعتماد کن

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ من همش استرس دارم ک ی وقت قلبش تشکیل نشده باشه یا سالم باشه یا نه هنوز دکتری نرفتم فقط ازمایش ...

استرس نداشته باش من دوتا پسرمم قلبشون شش هفته تشکیل شده بود ولی خیلیارو دیدم تا هشت هفته صبر کردن راه درازی داری الکی استرس نده بخودت

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
هنوز دکتر نرفتم ک ازمایشمو نشون بدم باید برم دکتر ک برام بنویسه این فولیک اسیدو ؟ 

نه از داروخونه بخر منم خریدم و خوردم از 4هفته شروع کردم به خوردن 6هفته ک رفتم نی نی قلب داشت

همه کسم دخترم❤
نه از داروخونه بخر منم خریدم و خوردم از 4هفته شروع کردم به خوردن 6هفته ک رفتم نی نی قلب داشت

نیاز نیست الان برم دکتر بنظرت یا از ۸ هفتگی برم ک دیگ برام سونو بنویسه تو وقتی فهمیدی بارداری سریع رفتی دکتر ؟ نمیدونم باید چیکار کنم

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏
نیاز نیست الان برم دکتر بنظرت یا از ۸ هفتگی برم ک دیگ برام سونو بنویسه تو وقتی فهمیدی بارداری سریع ر ...

عاره من آزمایشمو دادم رفتم دکتر یه آزمایش تیتر بتا برام نوشت و سونو قلب توی 7هفتگی

همه کسم دخترم❤

خانمای باتجربه بنظرتون نبض زدن تخمدان راست از چیه؟؟۳روز اینجوری شدم و ترشح سفیدبدون بو وچسبناکم دارم و زیردلمم ۴روز بود تیر میکشید و بعدش الان ۳روزه تخمدان راستم نبض میزنه یکسرههههههه...اقدامم نکنه باردارم؟؟😍

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤