2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری قلب بچه تشکیل شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13950 بازدید | 60 پست
وای خو منم همینجوریم دیگه..فقد سینه درد ندارم اصلا😔

ایشالا ک باردار باشی من یک روز قبل موعدم تست زدم مثبت شد توام یه 5روز دیگ صبر کن بی بی بزن ایشالا ک مثبته

همه کسم دخترم❤
شماها اینجوری نشده بودید؟؟😔

من از پریودیم ۸ روز گذشت بعد صبحا حالت تهوع خیلی کمی داشتم سردرد شدید میگرفتم ک تاحالت نگرفته بودم اصن ی حسایه عجیبی بود ک تا تست بارداری گرفتم سریع دوتا خط قرمز شد و باردار بودم

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی برگه ازمایشم نوشته ۱۰۰۰

سلام . من هم هفته5هستم. چند روز پیش  با جواب ازمایش مثبت رفتم دکتر زنان. دکتر برام آزمایش چکاپ نوشت و برای18دی هم سونو قلب نوشت. یدوفولیک و ویتامین دی داد و یه سری توصیه های تغذیه ای کرد

مبارکه عزیزم شما بتات بالاس.من زود آزمایش دادم 56بود😂برام تیتر بتا نوشت

عه ینی بچه سالمه و مشکلی نداره ؟ اگ بدونی چقد من استرس دارم هر روز

عه ینی بچه سالمه و مشکلی نداره ؟ اگ بدونی چقد من استرس دارم هر روز

نه عزیزم مشکلی نیس فقط دکترتو انتخاب کن یه دکتر خوب برو پیشش ک برات هم سونو بنویسه هم قرصایی ک لازمه

همه کسم دخترم❤
نه عزیزم مشکلی نیس فقط دکترتو انتخاب کن یه دکتر خوب برو پیشش ک برات هم سونو بنویسه هم قرصایی ک لازمه

اره میرم حتما دکتر دکترا وقت ندارن اونایی ک خوبن ولی تویه این هفته یا هفته اینده حتما میرم زیر نظر دکتر 

یه چکاپ کامل برات مینویسه آزمایش روتین بارداری میگن😂عزیزم دیه از این به بعد تند تند باید دکتر بری د ...

اوف من هرچی میگم باید برم دکتر هی میگن زوده الان زوده نمیدونم اخه ب چ زبونی بفهمونم ک باید برم دکتر 

اوف من هرچی میگم باید برم دکتر هی میگن زوده الان زوده نمیدونم اخه ب چ زبونی بفهمونم ک باید برم دکتر& ...

زود نی عاخه من 4هفتم بود رفتم دکتر.اون آزمایش مهمه چون بدنت چکاب کامل میشه

همه کسم دخترم❤