2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیایید بگید چیا بپزم 😊

184 بازدید | 16 پست

خانوم گلا من خواهرم هفته دیگه میخواد زایمان کنه و چون مادرم فشار خون داره به خاطر کرونا نمیزاریم بره از خواهرم نگهداری کنه به خاطر همین من مجبورم برم شهر دیگه از خواهرم مراقبت کنم حالا به نظرتون تو این یک هفته یا ۱۰ روزی که نیستم چیا بپزم بزارم تو فریزر و یخچال برای همسرم چه غذاهایی قابل فریز برا چند روز هستن؟ 

😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خورشت برنج ماکارانی کوکو سالاد الویه من همه رو تو فریزر نگه داشتم فقط باید وقتی از فریزر درآوردی با شعله کم نیم ساعت اینا بذاری گرم شه

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
خورشت بزار  مرغ ابپز کن فریز کن با آب مرغ که یا گرم کنه یا سرخ کنه بخوره عدسی بزار  الو ...

بابا همون اماده کن دیگه سسشم بزن تا سه ردز هیچیش نمیشه 

خورشتارم از روز چهارم بخوره

مردا سختشونه.اماده ترین حالت ممکنه بزار جتی نونم بزار دم دست😁

به مامانت بگو غذا بپزه هر روز بفرسته یا شوهرت رو ناهارها دعوت کنه غذای فریز که خوب نیست  یک کار ...

اخه گلم مادرم شهرستانه ، من تهرانم ، خواهرمم اصفهانه اصلا بهم نزدیک نیستیم هر کدوم یه شهر😂

😔
بابا همون اماده کن دیگه سسشم بزن تا سه ردز هیچیش نمیشه  خورشتارم از روز چهارم بخوره مردا سختش ...

دقیقا شوهر منم ساعت ۸ شب میاد خونه دیگه وقت آشپزی نداره

😔