2777
2789
عنوان

شما باشید تولد میگیرید براش ...

101 بازدید | 16 پست

همسرم تولدم بخاطر کرونا کیک نگرفت فقط گل خرید و گفت برات گوشواره میخرم منم خوشحال اما بعدش اون دو هفته قرنطینه شد و همه جا بسته از اخر رفت برا خودش گوشی خرید 

پارسالم هیچی برام نخرید اما من دوبار براش تولد گرفتم یکی سوپرایزش بود یکیم خودمون دوتا 

پیارسالم تولدم تو عقد زودیم اونجام ۱ماه بعد تولدم با جنگ و دعوا ۱دونه انگشتر خرید خلاصه تا الان هیچی مثه ادم نخریده 

فرداشبم تولدشه نمیدونم چیکار کنم ؟

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃

فقط یه کیک درست کن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خوب بحث گوشواره رو هم نکرد+؟ 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم کادو دادن نشون دادن علاقه و محبته.. ن اینک چون ایشون بنابر دلایلی نخرید شمام نخرین 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
واسش تولد بگیر  بخاطر عشقی که داری کینه به دل نگیررز انشا الله همسرتم بهتر میشه

از وقتی بچه دار شدیم تغییر کرده اما قبلا حداقل یه سوپرایز میکرد 

افسردگی شدیدم دارم با فک کردن به گذشته داغون کردم خودمو تولد فقط یکیشه

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃
از وقتی بچه دار شدیم تغییر کرده اما قبلا حداقل یه سوپرایز میکرد  افسردگی شدیدم دارم با فک کردن ...

گلم میدونم دلت سوپرایز میخواد و اینا 

ولی خب نردا کلا اهلش نیستن 

سعی کن دوباره نثل قبل باشید 

عشقتون پایدار🌷😚