2777
2789

پیش کدوم دکتر رفتین؟؟

چقدر طول کشید تا نتیجه بگیرین؟؟؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من با طب سنتی باردار شدم 6 ماهی طول کشید

مشکلت چی بود؟؟؟؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

ببخشید من ازنطر طب مدرن میگم.

یائسه بچه دار نمیشه.

وقتی تخمک نداره چیش دقیقا بارور میشه؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

یائسه چ جوری باردار میشه؟! 🙄🤔

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

ببخشید من ازنطر طب مدرن میگم. یائسه بچه دار نمیشه. وقتی تخمک نداره چیش دقیقا بارور میشه؟؟

میگن تو طب سنتی با داروهای گیاهی تخمدانو تقویت میکنن تا قاعدگی برگرده  و بعدشم تخمک و بارداری

من تنبلی داشتم ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود ک دکتر بم گف دارو نمبتونم بت بدم فایده ای نداره طبیعی باردار نمیشم باید برم ای وی اف خداروشکر دو ماه بعدش باردار شدم دارو گیاهی خوردم پیاده روی حجامت همه اینا داشتم ..

من تنبلی داشتم ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود ک دکتر بم گف دارو نمبتونم بت بدم فایده ای نداره طبیعی با ...

شما ی ذره ذخیره داشتی

منک صفرصفرم ک دیگ هیچی😔

ببخشید من ازنطر طب مدرن میگم. یائسه بچه دار نمیشه. وقتی تخمک نداره چیش دقیقا بارور میشه؟؟

یایسگی کامل که نمیشه . ولی خیلیا یایسگی زودرس گرفتن تو سنای پایین . مثلا سالی ۱بار ؛۲بار عادت میشن ؛اونا میتونن بچه دار بشن البته زمان می‌بره ولی در طب مدرن فاتحشونو میخونن

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
شما چیا خوردی ؟ من شوهرم طب سنتی کار میکنه خودش درمانم کرد

Fshچند بود قبل درمانت با طب سنتی؟؟

شما ی ذره ذخیره داشتی منک صفرصفرم ک دیگ هیچی😔

چند سالته مگه

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول