2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم پ..... میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 24 پست
این نیست ولی دیگه استارترم زیاد هول کرده من ببینم شوهرم اینکارو میکنه بهش میگم سمت من نیابرو پیش هم ...

خواب بودم شک کردم پاشدم دیدم بله به فرض خودش پاک کرده سابقیه جستوجو رو ولی یه جا میمونه خبر نداره

شیوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم ببین مثلا فکرکنه آره توهم میبینی وموقع رابطه اعتمادبه نفسش رو بشکون وبگو ازت لذت نمیبرم 

نزدیک نشو خودش به این موضوع حساس باشه قرارمیذارید باهم که نکنید وهرروز حافظه همو چک کنید مثلا ،البته من تجربم تو زندگی مشترک کمه ولی این به فکرم رسید

واقعاواسه چی میبینن وقتی  زن دارن یکی بگه

اعتیاد 

بعضیا واقعا سخته کنار گذاشتن براشون

حتما باید درمان بشن پیش روانشناس برن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند