2777
2789
عنوان

دلم براى خودم ميسوزه

566 بازدید | 51 پست

من خيلى تنهام.نه خواهرى نه دختر خاله اى نه دوست نزديكى

خدا مامانم و شوهرم و نگه داره كه تنها همدمم هستن.اما مادر كه اختلاف نسل باعث ميشه خيلى وقتا عقايدمون فرق كنه.شوهر هم كه نميشه همه چيز و گفت.مادرشوهر و خواهر شوهر هم كه كلا نميشه روشون حساب كرد.خيلى حسرت اونايى رو ميخورم كه خواهر دارن.يا دوستاى صميمى هستن و راحت درد دل ميكنن.دوستاى منم اگه من سال تا سال خبرى ازشون نگيرم اونا هم يه حالو احوال نميپرسن.بعضى وقتا يه حركتايى انجام ميشه كه دلم ميخواد بزنم تو دهنشون يا كلا كات كنم.ولى چون خيلى تنهام نميكنم اينكارو.گدايى محبت ميكنم.دلم نميخواد اينجورى باشه.ولى اگه همين ها هم نباشن ديگه هيچ هم سن و سالى ندارم دور و برم

اگه بیام بدبختی هام رو برات تعریف کنم از گفته های خود پشیمون میشی و اونوقت دلت برای من میسوزه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیام بدبختی هام رو برات تعریف کنم از گفته های خود پشیمون میشی و اونوقت دلت برای من میسوزه

😓تعریف کن

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

دقیقا همینطوره زندگی بدون خواهر خر است

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

منم هیچکسو تدارم .پدرو مادرو خواهر و برار و خداحفطشون کنه ول ب اونا هم ک نمیشه هر چیزی رو گقت.همون خواهر بشینی درد دلکنی میکوبونه تو سرت بعدا تو ی دعوایی دلت بدتر میشکنه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️