2777
2789
عنوان

مردان بهمن ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 134 پست
عه همسرتون مهرماهیه....‌چطوره پسر مهر برخورد داشتم خاکی مهربون و متوازن و متعادلن البته خودمم مهری ...

فک کردم بهمنی هستی تند تند تایید میکنی😄پس کی رو بهمنی میشناسی؟

خدایی مهری ها خوبن.متواضع. احساسی رومانتیک. اروم خونگرم. بساز.البته عموما منطقی. یعنی عقل تصمیم گیرنده اصلی هست. با یکی دعوات بشه،حس کنه حق با اونه، الکی بهت حق نمیده. تاییدت نمیکنه. رسما میزنه تو پرت. انگار همیشه باید عادل باشن. ولی من اغلب طرف کسب ام ک بهم‌نزدیکتره😅خطاهای خانواده و کسایی ک دوستشون دارم، نمیلبنم و سرپوش میذارم. میگم خانواده باید پشت هم باشه حتی اگه یکی خطا کرد. اون نه. اون همیشه طرف حقه.‌رک حق رو میگه. ولی مهربونه و از خودس خیلی گذشت و فداکاری داره. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکرش جای دیگه بوده چون من خودم شده ژل بزنم به چیزی ولی فکرم جای دیگه بوده اصلا اون چیزو نمیبینم

یه بار خوابشو دیدم بهم گفت دوست داشتم باهات حرف بزنم 

البته الان دیگه نمی‌بینمش 

آخه چند بار که برگشتم سمتش متوجه شدم داشته منو نگاه میکرده بعد خودشو میزد به یه راه دیگه 

اونو نمیدونم ولی من خودم بهمنیم اینجوریم پسرداییمم مث منه ژل میزنه حتی به دقیقه هم کشیده ولی فکرش جای دیگه اس 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

فک کردم بهمنی هستی تند تند تایید میکنی😄پس کی رو بهمنی میشناسی؟ خدایی مهری ها خوبن.متواضع. احساسی ر ...

عزیزم من کیس بهمن ماهی داشتم برادرمم هست.

من آرزوم پسر مهرماهیه‌.

کسی که دوس داشتم و جدا شدیم مهری  بود.خیلی خوب بود بی نهایت.اشتراکات خیلی زیادی داشتیم عجیب.ولی ازدواجی نبودیم.

دقیقا منم همین خصلتایی که گقتی دارم بقولت انگار همه جا باید ترازو برقرار باشه.احساسی هستم اما با فیلت ر منطق از کسی خوشم میاد‌.

من برونگرام پارتنرم درونگراست به شدت شما باهم اختلاف ندارین سر این موضوع؟ من فقط هر از گاهی که دو ...

نه ما با هم خوبیم اتفاقا

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

چه جالب من فکر میکردم خودم همچین مشکلی دارم فقط. دوست منم بهمن ماهی هست. نصف بیشتر دفتر خاطراتی که بهم کادو داده رو از خودش گله کردم که چرا کاری نمیکنه و فرصتهامون از دست میره و ار این حرفها. حتی نوشتم احساس میکنم زیربار مسئولیت رفتن سخته براش. ما الان 4ساله که باهمیم. اخلاقش فوق العاده مهربونه، اوایل کم حرف بود یعنی در مقابل کسانی که باهاشون راحت نیست اینجوریه. یادمه یکی از دوستام میگفت کم حرفه حوصله ات سر میره هاااا من میگفتم خودم جای جفتمون حرف میزنم  ولی الان ایشون جوری نیست که کم حرف حساب کنم. البته وقتی خودمون دوتاییم. واسه زنگ زدن و پیام دادن و دیدار هم چه بسا مشتاق تر از من هست. با اینکه تهران شاغله قبل از کرونا حتما هر دو سه ماه یک هفته ده روز می اومد شیراز واسه دیدنم. حتی چندبار هم سورپرایز کرد منو با اومدنش. همه ویژگی هاش اوکی هست بجز همین کشششش دادن قضیه. البته پارسال تابستون خودش گفت با خانواده بیان برای خواستگاری. چون خانواده اش هم یه استان دیگه هستن. من گفتم نهههه اول باید دفاع کنم. که روز بعد از دفاع من اعلام شد کرونا اومده. و بعد از 4اسفند که از شیراز رفت دیگه ندیدمش. خودش هم خواسته که بیاد ولی من دلم راضی نشده با این اوضاع کرونا. خلاصه که همچنان منتظریم. البته من چندباری بهش گفتم که انتظار دارم بیشتر واسه بهم رسیدنمون اقدام کنه میگه شما که خبر نداری من چکار میکنم و همه چی رو به من بسپر و اینا. چندباری هم اعتراف کرده که بیشتر از من واسه خواستگاری استرس داره  چندباری هم به شوخی گفته من تاااا هنیشه باهاتمممم ولی دوست بمونیم  

البته من خودمم تغییر شرایط برام خیلی سخته ولی وقتی به این نتیجه رسیدم که ایشون فرد مناسبه برای ازدواج خودم اولین بار بهش گفتم دوستت دارم. چون بنظرم ارزشش رو داره. 

از نظر تعهد هم چون ما راه دور هستیم و منم آدم کنترل گری نیستم که دم به دقیقه چک کنم و البته فقط خدا از باطن و نیت آدمها مطلع هست، فقط میتونم بگم من نشونه ای از عدم تعهد ندیدم ازش توی این 4سال. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
شما خودتون بدجور از کوره در نمیرید؟ به تیپ و لباس اهمیت زیادی نمیدین؟ شوخ نیستین؟ بسیار رفیق باز ...

نه اینجور نه ،معمولا آروم هستم و کنترل میکنم ولی چرا گاهی از بعضی چیزها عصبی میشم

به تیپ و لباس چرا ولی با مد بودن نه

با غریبه ها جدی ام ولی با دوستان نزدیک فقط شوخم.

دوستان محدودی دارم و با همه گرم نمیگیرم ولی با همین دوستان محدود چرا خیلی صمیمی ام 

پسر،کاربری قبلیم "ژنرال هموسو "
اونو نمیدونم ولی من خودم بهمنیم اینجوریم پسرداییمم مث منه ژل میزنه حتی به دقیقه هم کشیده ولی فکرش جا ...

کلا شما بهمنیا نسبت به بقیه ماها اخلاقای خاصی دارین ک اذیت کنندس😬😃