2777
2789

من عروس شیرازیام اونا یلدایی چله رسم ندارن برامم نیاوردن ک جشن و اینا بگیرن به شوهرم گفتم همچین رسمی داریم خودش بهم پول داد گفت ی تیکه از جهیزیتو بخر کارشم طوریه دیر ب دیر میاد مرخصی وقتی اومد رفتیم پالتو بافت اینا نه صرفا برا یلدا همینجوری خریدیم مث بقیه جشن سفره هیچی نداشتم....اونوقت مامانم هروقت تا خرفی میزنم میگه مگ چیکار کرده برات یلدایی آورده چی خریده برات هیچکاری نکرده اررشی نداشته برات احترامی برات قائل نشدن این حرفا ...بااینک شاید نزدیکی ده تومن سرویس برقیامو شوهرم خریده جلو هرکیم میرسه این حرفو میزنه ک شوهرت چیکار کرده برات هیچی نخریده هیچکاری نکرده خودشونم حتی ی جوراب براش نخریدن خرید عقدمونم از شوهرم پول گرفت مامانم ی پیراهن شلوار براش خرید همین ....الان ک شب یلدایی بقیه رو میبینم ک من نداشتم یا مراسم عقد بقیه رو میبینم ک مال من در کمال سادگی بود حتی ی عکس و فیلم ساده هم ازش ندارم دلم میگیره حس میکنم واقعا ارزشی برام قائل نشدن ک من عروسم .....داداشمم تازه براش زن عقد کردیم جز خرید عقد هیچکار دیگه ای نکردن براش توقعش فقط از دامادشه وقتی جلو فامیلا میگه دلم خیلی میشکنه احساس حقارت میکنم....

بااینک شوهرم طفلی چیزی برام کم نذاشته از همه لحاظ نشده تاحالا چیزی بگم میخام بگه نه کم خواستی یا زیاد حتی برام وام ۲۰ تومنی گرفته باقی وسیله های جهیزیمو بگیرم ک خونواده خودم اصن بفکر نیستن خستم کردن واقعا....

مامانم همش میگه خونواده شوهرت ی جوراب برات نگرفتن تورو آدم حساب نمیکنن برا اون عروسش همه رسما مطمینن بجا آوردن سرتو الکی میگن رسم نداریم ...موندم چیکار کنم دیگ همه شده حسرت به دلم حسرت بقیه رو میخورم تو فامیل ک دارن عکس یلدایی ک آوردن میزارن

ببخشبد طولانی شد دلم خیلی پر بودش☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال حرفاش باش همینایی که بما گفتی به مادرتم بگو. مامان منم همیناروبهم میگفت نامزدی مزخرفی داشتم 

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

ما هم کرمانیم رسم نداریم مامانم ترم هستن منم به شوهرم گفتم 800 بهم پول داد عید بعدیش هم پول گزاشت روش برام گوشی خرید دوسال پیش 3500... مامانت حرف مفت میزنه... بگو اگه راست میگی وسیله هام بگیر

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

عزیزم به این چیزا توجه نکن

اما خوب کلا تو فامیل ما از این رسمای الکی نداریم که نمیدونم اون باید بخره اگه اون نخره دختر نمیدیم یا پسر نمیدیم 

منم شیرازیم

کلا  عروس و داماد. خودشون پول دارن با هم دیگه می‌رن خرید برای جهیزیه 

اگرم کم بیارن از هر دو خانوده میگیرن 

ye divaneh .....)): ushegh bood ...)) ama mord )):;khoda rahmtam kne ,;(
بیخیال حرفاش باش همینایی که بما گفتی به مادرتم بگو. مامان منم همیناروبهم میگفت نامزدی مزخرفی داشتم&n ...

خیلی خستم کرده اخه واقعا دیگ حس میکنم ارزشی ندارم همش میگم به شوهرم بگم باز میگم ولش کن تو این شرایط غرورشو نشکنم

عزیزم مهم شوهرته که کم نذاشته برات مامانتم گف بگو بش

پس اگه مامانت نمیبینه داری وسایل میخری بنظرم طلا میخریدی بهتربود که بعدها پس اندازبشه براتون

اره عزیزم خونواده شوهرمن هیچکاری برام نکردن شوهرمنم پیشم نبود 

اگه حوصله داشتی میحرفیم

من الان ۵ساله ازدواج کردم

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

خب بگو تو کاری ب من نداشته باش تو برو برا عروست تلافی کن ..خیلی ببخشید ولی بدم میاد از اونایی ک فقط دختر خودشون براشون مهمه ولی عروس ک میارن هیچ کاری بزاش نمیکنن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

باز مامان من این حرفا رو میزد از اون طرف رو جهیزیه هرچی در توانش بود بیشترش میخرید بیچاره برام... مادر شما خیلی رو داره بخدا

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

ببخشید ولی وظیفه شوهرت نیس جهیزیه شمارو بگیره مامانتون پرتوقع شدن عزیزم زندگیتو خراب نکن وقتی همسرت دوستت داره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

عزیزم بزاریه نصیحت خواهرانه بکنم،هییییییییچ وقت نزارکسی توزندگیت دخالت کنه اجازه نده مادرت اینطوربگه،مگ نمیگی پول داد؟بنده خدادیگ چیکارکنه؟؟؟؟؟اگرالان اجازه بدی فرداازاین بدترمیشه وروی توهم تاثیرمیذاره وزندگیت خدای نکرده شکرآب میشه،دیدم ک میگماا.کارشون به طلاق کشیده شده.پس اول یادبگیر(یاازمشاوریاکتاب)ک نزاری کسی دخالت کنه البته باحفظ احترام(مخصوصامادرت ک اصلادلش نرنجه)واینکه هیچ وقت زندگیت روباکسی مقایسه نکن

کلی تربگم،باطن زندگیتوباظاهرزندگی دیگرون مقایسه نکن واصلاهم نزارابروی شوهرت پیش خانواده بره،زشته بعدهاممکنه اصلاجدیش نگیرن وحرف بپیچه ک مادرت اینوگفته