2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر زیادن ادم نمیدونه کدومو بگه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

سریالای ترکی جم تیوی

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم اومدم بگم بدترين فيلم تاريخ، قاعده بازى هست!!

ديدم دوستان هم اشاره كردن

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بجز شاهکارای ایرانی

یه فیلم خارجی بود مثلا خیلی فلسفی :/ کلا از اول تا اخرش رابطه ی ج ن س ی هر شب طرفو نشون میداد اخرم شخصیت اصلی تبدیل به یه عنکبوت غول آسا شد و قدم زنان بر فراز ساختمون های شهر دور شد😐😒

خانوم یایا بودک فرخ نژاد و جواد عزتی بازی میکردن . گمانم .

ممنوعه . دل البته کلا از این فیلما خوشم نمیاد کلا سرو ته اش بزنید گمانم ۵ قسمت دیدم . سریال پایتخت۴ من سریال موچین خ دوست داشتم ولی اخربن قسمتش خیلی مزخرف بود .فیلم سینمایی مزخرف خیلی دیدم الان یادم نمیاد