2777
2789
عنوان

دکوری

131 بازدید | 9 پست

خانوما واسه بوفه رنگ استخونی چه رنگی ظرف وایه بوفم بخرم؟

نگین بوفه دمده شده که دیت و دلم سرد میشه.کلا دوس ندارم اونقدر گفتن ببر نری بعدا میگن ناقص بود جهازش خریدیم.توشو چیکار کنم

بعد اینکه از کابینت چنتا جا دکوری زدن سمت پذیرایی اونا رو هم ظرف بزارم؟خودم ایده دارم عکس و دسته گلهامو بزارم چی چیه خاطره میگن نمیدونم.خوبه؟

مال منم استخونی 

سفید نقره ای خریدم 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظرف نذاشتم جامی که واسه سفره عقدم درست کرده بودم گذاشتم با یه سری گل کاکتوس و از این تزیینی های کوچیک

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
دسته گلامو کجا بزارم؟عقد و عروسی.آخه میخوام عکسامونو شاسی کنم کوچولو بزارم .بد میشه یعنی؟

فکر میکنم توی ویترین کابینت جای زیاد مناسبی نباشه. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
ظرف چنتا؟چی خریدی؟فنجون اینا هم باید باشه؟

سوپ خوری 

سوفله مرغ خوری 

یه طبقه اش هم عکس هامون گذاشتم

یه ظرف هم داشتم با سنگ فیروزه تزیین شده اون رو گذاشتم 

تو هر طبقه یه ظرف

سلام دوستان 🌹

اگه زیبایی خونت واست اهمیت داره   میخوای خونتو با هزینه کم خشگل کنی و  دنبال دکوری و اکسسوری های شیک و زیبا برای منزلتون هستین حتما یه سر به پیج ما بزنید👀

1️⃣مجسمه و اکسسوری های چوبی زیبا با بهترین متریال و کیفیت بالا براتون عرضه میکنیم✌✅

2️⃣بدون واسطه و مستقیم از تولیدی خرید کنید🔺️

3️⃣ارسال درب منزل به سراسر کشور🚚

4️⃣مطمئن باشید بایک بار خرید از ما مشتری دائمی ما خواهید شد😎

5️⃣بهترین ها را از ما بخواهید چون شما لایق بهترین هایید⚜

6️⃣ممنونم از همراهیتون❤

لینک واتساپ https://chat.whatsapp.com/CqGTgbl6LzX7Vxb1U8To7W

❤باهم مهربان باشیم شاید فردایی نباشد❤