2777
2789
عنوان

بچه ها افسردگی گرفتم

97 بازدید | 11 پست

صورتم کوچلوعه دماغم بزرگ اصن ب صورتم نمیاد میخام عمل کنم پولش نیس 😭😭😭😭😭

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوقتی دستت پول میاد.. عملش کن الان کارهایی رو انجام بده که بدون نظر دیگران درمورد خودت راحتی انجام ...

😍👍

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
منم بینیم قوز داره منم شرایط عمل رو ندارم همه هم مسخرم کردن تا الان  دوست و اشنا  بعضی ...

ن منو مسخره نکردن اگرم مسخره کنن میزنم تو پرشون اخه تو فامیلای ما دماغ گنده ان همه ژنتیکیه 😂 ولی من دوس ندارم منم پولش نیس😂😂

منم بینیم قوز داره منم شرایط عمل رو ندارم همه هم مسخرم کردن تا الان  دوست و اشنا  بعضی ...

نگاه کن

نشین غصه بخور

برو یجا سرکار ... یه وام دوازده سیزده میلیونی راحت بهت میدن

خودت کاراشو انجام بده... بینیتو عمل کن..‌ پول وامم بده

اصلا هم غصه نخور

نگاه کن نشین غصه بخور برو یجا سرکار ... یه وام دوازده سیزده میلیونی راحت بهت میدن خودت کاراشو انج ...

حالا اخه کو کاره خوب؟

الان من یه مدتیه یه کار مناسب با حقوق درست نتونستم پیدا کنم😔😔

بینیتو میخوای عمل کنی... پولم نداری... کار مناسبم میخوای؟ نه دیگه... یجا کوتاه بیا..‌ برا هیچکس کار ...

خب از یه جایی ادم باید پول رو تهیه کنه بالاخره

منظوره منم ار کاره مناسب کاریه که درامدشم خوب باشه دیگه