الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂😂😂😂ومن این وسط دارم درس میگیرم که اگه کسی خاستگاری حضوری اومد از تجربه این دوستان استفاده کنم و از این سوتی های عظیم ندم
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
من موهامو بافته بودم کشمو پیدا نکردم با نخ بستم... نمیدونستم از پشت زده بیرون... بعد خاستگاری فهمیدم نخ سفید تا روی کمرم اومده بوده😑
در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی... مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی ببینی بسوزی😎 من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
وای یا ی بار مادر شوهرم و نوه دخترش ک ی پسر چهار ساله بود اصرار کرد بریم زن دایی رو ببینیم مادر شوهرم آوردش پسره شیطونی کرد آجی ام میزد پشت کلش رفت ب مادر شوهرم جلو مامانم گفت خاک بر سرت با این عروس منو زد ، مادر شوهرم کلی خجالت کشید من هرچی میگفتم من نبودم میگفت دروغگو