2777
2789
پرانول؟؟؟؟واسه استرسه .مامانم مشکل قلبی داره واسه اون میخوره دیازپامم که خواب آور قویه

ارع عزیزم پرانول مال همین قلبو ضربانو این حرفاس ولی ایشون بخاطره ضربان قلبش خورده فک کنم چون وقتی استرس داری ضربان قلبتم بالاس

منم میخورم 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
پرانول؟؟؟؟واسه استرسه .مامانم مشکل قلبی داره واسه اون میخوره دیازپامم که خواب آور قویه

نمی بینی میگه کل مراسمو درحال چرت زدن بودم😂😂

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مامانم بخاطره میگرنش.میهوره 

۲بارم کامل خابیده🤣

😂😂😂

ارع عزیزم پرانول مال همین قلبو ضربانو این حرفاس ولی ایشون بخاطره ضربان قلبش خورده فک کنم چون وقتی اس ...

آره همینطوره.من خیلی نگران بودم مامانم گفت یدونه بخور تا آروم بشی منم دوتا خوردم.نگو دیازپام بود.وقتی رفتیم تو اتاق صحبت کنیم همسرم یه تلفن مهم داشت اجازه گرفت که جواب بده.تو این فاصله من رفتم تو اتاق و خوابیدم 😅😅یهو با نیشگون های خواهرم بیدار  شدم دیدم داره خودش رو چنگ میزنه میگه پاشو آبرمون رو بردی پسره اومده بیرون گفته ببخشید آرزو خانوم خوابیده۰😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نمی بینی میگه کل مراسمو درحال چرت زدن بودم😂😂

جواب اون دوستمون رو دادم که پرسید قرص ها چی هستن 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

شوهرم که اومد خواستگاری من مثل دخترای خوب و اروم تو اتاق نشسته بودم که حوصلم سررفت گفتم یکم گوشی بازی کنم تا گوشی و باز کردم اهنگ ارمین صداش پخش شد صدامووو داری همه از خدا پخش زمین بودن منم ارزو میکردم زمین دهن باز کنه برم توش