2777
2789

بچه ها من دوسال عقد بودم،شیش ماهه عروسی کردم،خونه داریم،همسرمم شغلش میشه گفت خوبه،ینی متوسط،من22سالمه،اون26میگ من اصصصصصلا بچه نمیخوام و اصلا ب بچه فک نمیکنم و اصلا تو ذهنم نمیگنجه بابا بشم

ولی من با اینک از زایمان و بزرگ کردن بچه وحشت دارم دوس دارم ی دونه بیارم،چون هم تو خونه خیلی تنهام،و واقعا دلم میخواد ب یکی محبت کنم،ب ی موجود کوچیک و هم اینک نمیخوام فاصله سنیم با بچم زیاد بشه،نظر شما چیه...؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قبل از ازدواج در موردش صحبت نكردين؟!؟!!!

واااا،قبل ازدواج راجب ازدواج صحبت میکنن،بعد ازدواج راجب بچه تصمیم میگیرن

چونک قبل ازدواج ادم درگیر چیزای دیگ ای بجز مسئله بچه هست

وا خب چرا؟ میگه سن م کمه یعنی؟

به نظرم باهاش صحبت کن و اننننقدر از خوبی هاش تعریف کن تا  حداقل پنج سال دیگه قبول کنه. 

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
اخه اگ وضع بدترم شد چی بالاخره زندگی نیازمند ادامه نسله،درسته؟

منم اول عروسی شوهرم جرات نداشت حرف بچه رو بزنه بعد شش سال با کمال میل آوردم و خیلی راضی ام الان دوسالشه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

شوهر من ۲۶ سالش تموم شد، یه ماه بعد پسرمون دنیا اومد.

اولش همه و خودش احساس میکردن زوده و بچه س و...

چون پدر شوهرم ۲۹ سالگی اولین بچه ش اومده بود.

ولی الان که ۵ ماهشه خیلی حس خوبی داره. حس جلو بودن و حس مسئولیت و....

خیلی اعتماد به نفس پیدا کرده

اگ تا اخر عمر نمیخاد باید قبل ازدواج میگفت اگرم فعلا امادگیشو نداره باید صبر کنی چون باید هر دوتون م ...

اره،اوایل اینجور نمیگفت قطعاااا نمیخوام،الان میگ ن اصلا،حداقل تا ساااالها نمیخوام

شوهر من ۲۶ سالش تموم شد، یه ماه بعد پسرمون دنیا اومد. اولش همه و خودش احساس میکردن زوده و بچه س ...

ینی بدون اینک بخواد باردار شم؟میترسم بگه منک گفتم نمیخوام مسئولیت پذیر نباشه

ن میگ شب نخوابیدن،مریض شدنش،خواسته هلس،میترسه

خب بگو با هم دیگه از پسش برمیایم.  دلگرمی بده

بعدشم حتی اگه خییییییلی شوهر آدم اهل کمک باشه ، بازم بچه تا دو سه سالگی بیشششششتر کارهاش با مادرشه