سلام میخوایم برای بارداری اقدام کنیم ولی نمیدونم باید خودمو همسرم چه ویتامین هایی مصرف کنیم،دوماه میخوام وقت بزارم برای مصرف ویتامین و مکمل و رژیم غذایی اما درمورد رژیم هم چیز زیادی نمیدونم
پلی کیستیک هم هستم...چیکار کنم تو این دو سه ماه عفونت هم نگیرم و به مشکلی بر نخورم؟؟؟
برو دکتر زنان اونابت میگن چه بکنی منم رفتمه گفته اول کارباید یه چکاب کامل بشی وقرص فولیک بخودی توسرخود نخ ری برودکترچیزامقوی هم بخکر خرما مغزها میوه هم خیلی بخوور
برو دکتر آزمایشهای قبل بارداری رو بده و ازش بپرس چی باید بخوری. تا جایی که میدونم به همه اسید فولیکو میدن
برای پلیکیستیکتم نیمه ی اول سیکلت سعی کن سردیجات نخوری و رحم و تخمدانتو گرم نگه داری مثلا هرشب روغن سیاهدونه بمالی با پارچه ببندی و سیاهدونه عسل بخوری . فقط حواست باشه که تا تخمک گذاریت اینکارا رو بکنی نه بعدش
حتما برو زیر نظر متخصص زنان . برات ازمایش بنویسع . قند و تیرویید خیلی مهمه چک کنه و انتی بادی سرخک و ...
اتفاقا رفتم پیش دکتر همه ی آزمایش هارو دادم مشکلی نیست هموگلوبین و قند و ویتامین دی همه چه خوب واکسن سرخجه هم تو بچگی زدم بدنم ایمنه دندونام هم درست کردم