2777
2789
عنوان

میخوام برای بارداری اقدام کنم

128 بازدید | 16 پست

سلام میخوایم برای بارداری اقدام کنیم ولی نمیدونم باید خودمو همسرم چه ویتامین هایی مصرف کنیم،دوماه میخوام وقت بزارم برای مصرف ویتامین و مکمل و رژیم غذایی اما درمورد رژیم هم چیز زیادی نمیدونم

پلی کیستیک هم هستم...چیکار کنم تو این دو سه ماه عفونت هم نگیرم و به مشکلی بر نخورم؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بعد رابطه با ژل بهداشتی بانوان حتما بشور 

لباس زیرتو اگه خیس شد حتما عوض کن

قبل رابطه از همسرت بخواه حتما بهداشتشو رعایت کنه

هر دوتاتون هم یک شب در میان ویتامین ای مصرف کنید 

قرص اسید فولیک هم حتما استفاده کن

بر‌و دکتر آزمایشهای قبل بارداری رو بده و ازش بپرس چی باید بخوری. تا جایی که میدونم به همه اسید فولیکو میدن

برای پلیکیستیکتم نیمه ی اول سیکلت سعی کن سردیجات نخوری و رحم و تخمدانتو گرم نگه داری مثلا هرشب روغن سیاهدونه بمالی با پارچه ببندی و سیاهدونه عسل بخوری . فقط حواست باشه که تا تخمک گذاریت اینکارا رو بکنی نه بعدش

حتما برو زیر نظر متخصص زنان . برات ازمایش بنویسع . قند و تیرویید خیلی مهمه چک کنه و انتی بادی سرخک و سرخجه و برات بنویسه. همچنین عفونت ادراری.

فولیک اسید حتما شروع کن.گرمی زیاد بخور و مصرف سردی و کم کن و سعی کن شکمت و با روغن زیتون یا زیره یا سیاه دونه چرب کنی

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
حتما برو زیر نظر متخصص زنان . برات ازمایش بنویسع . قند و تیرویید خیلی مهمه چک کنه و انتی بادی سرخک و ...

اتفاقا رفتم پیش دکتر همه ی آزمایش هارو دادم مشکلی نیست هموگلوبین و قند و ویتامین دی همه چه خوب واکسن سرخجه هم تو بچگی زدم بدنم ایمنه دندونام هم درست کردم

برا عفونت بشین تو اب و سرکه یا اب و بتادین ازالان شروع کن اسید فولیک بخور

عفونت داشتم ولی الان خوب شدم یعنی از نوع التهاب بود،الانم ترشح غیرعادی ندارم فقط نمیخوام که دوباره برگرده

خودتو بعد رابطه با ژل بهداشتی بانوان حتما بشور  لباس زیرتو اگه خیس شد حتما عوض کن قبل رابطه ا ...

وای آره دکتر هم همینو میگفت،میگفت بیشتر عفونت ها از طرف همسر میتونه باشه حتی میگفت دست هاتونم قبلش باید بشورید

بر‌و دکتر آزمایشهای قبل بارداری رو بده و ازش بپرس چی باید بخوری. تا جایی که میدونم به همه اسید فولیک ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما روغن سیاهدونه میگیرم استفاده میکنم❤🌹